0

  STERILISATIETEST VOOR AUTOCLAAF TWINDICATOR 250/500 ST.

  € 25,15
  Inclusief belasting
  Real Time: 5 Visitor right now
  5902340984031
  MEDILAB
  We deliver our products to European Union countries. To get 0% VAT for intra-community transaction provide us your valid EU VAT number
  Aantal

  TWINDICATOR sterilisatietest

  De TWINDICATOR® striptest voor multiparametercontrole van stoom- en druksterilisatieprocessen in autoclaven met de mogelijkheid van gebruik in grote en kleine verpakkingen (door de strips te verdelen).

  - De Twindicator®-test heeft de vorm van een 20 cm lange strip.
  - De Twindicator® test is halverwege de lengte geperforeerd, zodat de strip gemakkelijk in twee kortere stroken van 10 cm lengte verdeeld kan worden.
  - De indicatorinkt wordt op de strip aangebracht in de vorm van een lijn die in het midden van de teststrip loopt.
  - De indicatorinkt is lichtbeige op de nog niet gesteriliseerde teststrip en wordt zwart na een succesvolle sterilisatie.
  - De Twindicator® multi-parametertest controleert gelijktijdig de tijd, temperatuur en stoompenetratie tijdens het sterilisatieproces.
  - Twindicator® geeft een duidelijke kleurverandering (lichtbeige naar zwart)
  - Door de permanente kleurverandering van de indicator na het proces kan Twindicator® gearchiveerd worden als bewijs van succesvolle sterilisatie
  - Twindicator® voldoet aan de eisen van de EN 867-1 Klasse D norm
  - Twindicator® is verpakt in verzamelverpakkingen bestaande uit 1 doos x 250 eenheden. 20 cm testen (gelijk aan 500 10 cm testen)

  VOORDELEN:
  - Zuinigheid â afhankelijk van de grootte van de te steriliseren verpakkingen kunt u de lengte van de teststrip bepalen (u kunt de strip in paren verdelen).
  - Universaliteit â Twindicator® toont het sterilisatieresultaat in twee temperatuurbereiken (121ºC en 134ºC).
  - Veilige en uitgebreide controle door de test aan te passen om drie sterilisatieparameters tegelijk te controleren (tijd, temperatuur, waterdamppenetratie)
  - Zekerheid van aflezen â de kleur van de indicatorinkt verandert van lichtbeige naar zwart.
  - De kleur van de indicatorinkt is permanent De kleur van de indicatorinkt is permanent (verbleekt of vlekt niet), zodat de sterilisatiedocumentatie lange tijd beschikbaar blijft.
  - Voldoet aan de Europese en Amerikaanse normen (permanent toezicht door de FDA in de VS is een garantie voor de beste kwaliteit)

  Hoeveelheid: 2 x 250 stuks per verpakking

  MEDILAB
  71 Items

  Specifieke referenties

  Commentaar (0)
  Geen klantenbeoordelingen op het moment.

  STERILISATIETEST VOOR...

  € 25,15