0

  HANDENVRIJE DISPENSER VOOR ONTSMETTINGSMIDDEL EN ZEEP MJ01

  € 30,13
  Inclusief belasting
  Real Time: 5 Visitor right now
  5906717432705
  ACTIVESHOP
  We deliver our products to European Union countries. To get 0% VAT for intra-community transaction provide us your valid EU VAT number
  Aantal

  Een kleine en zeer praktische dispenser voor ontsmettingsvloeistof of zeep. De dispenser kan worden geplaatst op een toonbank, een tafel, een bureau of een ander tafelblad en kan overal waar het nodig is worden neergezet of overal aan de muur worden gehangen. De mobiliteit van de dispenser is een groot voordeel, want u kunt de dispenser eenvoudig verplaatsen naar een andere plaats en het desinfectiepunt is klaar voor gebruik.
  De dispenser wordt gevoed door een geïntegreerde oplaadbare lithium-ion batterij en kan dus lange tijd zonder opladen werken. Er wordt een oplader meegeleverd zodat de dispenser, indien nodig, op het lichtnet kan worden aangesloten en opgeladen.
  De dispenser is touchless, d.w.z. na activering van de dispenser hoeft u alleen maar de hand onder de kraan te houden en de dispenser doseert automatisch en zonder aanraken de benodigde hoeveelheid desinfectiemiddel.
  Met zijn moderne ontwerp is de desktopdispenser een lust voor het oog en geeft hij geen rommel in het decor, waar hij ook wordt geplaatst. Hij past overal - op kantoor, op school, thuis, op kantoor. Hij kan gemakkelijk worden geplaatst in klaslokalen, kantoren en zelfs in de keuken of badkamer.

  Technische gegevens van de handenvrije dispenser:
  Elegant en modern;
  Aanraakvrij door aanraking van een hand;
  Geschikt voor desinfecterende vloeistof of zeep;
  Materiaal: ABS;
  Nettogewicht: 270g;
  Vloeistofcapaciteit: 350ml;
  Ingebouwde oplaadbare batterij;
  Spanning: 3,7 V;
  Nominaal vermogen: 3,5 W;
  Detectieafstand: Installatie: op een tafel of aan een muur (gratis standaard aangeboden);
  ACTIVESHOP
  127 Items

  Specifieke referenties

  Commentaar (0)
  Geen klantenbeoordelingen op het moment.

  HANDENVRIJE DISPENSER VOOR...

  € 30,13