0

SYIS ALGRA REGENERATING MASK MET CLAIM 250 g

€ 21,01
Inclusief belasting
Real Time: 5 Visitor right now
5906717416392
SYIS
Hurry up! Only 39 item(s) left in Stock!
Aantal

REGENEREREND ALGENMASKER MET KAVIAAR
Kaviaarextract regenereert sterk, hydrateert en verzacht. Het bevat EFA's, versterkt de hydrolipidelaag van de epidermis en herstelt daardoor de stevigheid en vitaliteit. Het is een uitstekende antioxidant. In combinatie met algen en diatomeeënaarde heeft het een krachtig versterkend en regenererend effect. Geschikt voor de rijpere huid.
ACTIEVE INGREDIËNTEN:
Algin
Algen bevatten grote hoeveelheden eiwitten, koolhydraten, vitaminen en sporenelementen. Dankzij het gehalte aan B-vitaminen versnelt het de vernieuwing van de huid, terwijl vitamine E, C en caroteen een vrije radicalen bestrijdende werking hebben, de bloedvatwanden versterken, huidprocessen activeren en de kleur verbeteren. Polyfenolen in algen hebben antioxiderende, vrije radicalen bestrijdende en ontstekingsremmende eigenschappen.

Silica
Silica helpt de talgproductie te reguleren en heeft een matterend effect op de huid.

Kaviaar Extract
Kaviaarextract versterkt de lipidenbarrière van de huid en beschermt de huid tegen vochtverlies en vervuiling. Het stimuleert de regeneratie van huidcellen, herstelt de stevigheid, voedt, verzacht, verstevigt de huid en vermindert rimpels. Kaviaar bevat eiwitten, fosfolipiden, vitamine A en E, die waardevolle antioxidanten zijn.
Container: 250 g
SYIS
39 Items

Specifieke referenties

SYIS ALGRA REGENERATING...

€ 21,01