0

SYIS ALGIN POWER MASK VITAMIN BOMB 190 g

€ 21,01
Inclusief belasting
Real Time: 5 Visitor right now
5906717416408
SYIS
Hurry up! Only 27 item(s) left in Stock!
Aantal

ALGUE VITAMIN BOMBA MASK
Het masker is ontworpen voor alle huidtypes. Het wordt vooral aanbevolen voor de droge huid die vocht nodig heeft en lichtjes moet ophelderen. Het belangrijkste ingrediënt in het masker is Malpighia Punicifolia Fruit Extract, geëxtraheerd uit Acerola, de vrucht is een van de rijkste bronnen van vitamine C. Dankzij het hoge gehalte vertraagt het masker het verouderingsproces van de huid, verheldert, van zuurstof voorziet en de regeneratie versnelt.

Actieve ingrediënten:

Diatomeeënaarde
Diatomeeënaarde zorgt voor een hoge absorptie van silicium, waardoor de huid niet verslapt, het genezingsproces wordt versneld en de doorlaatbaarheid van de bloedvaten wordt verminderd. In combinatie met water veroorzaakt het een thermische reactie die het juiste microklimaat onder het masker creëert, waardoor de absorptie van de andere actieve bestanddelen wordt bevorderd.

Algin
Algen bevatten grote hoeveelheden eiwitten, koolhydraten (hoofdzakelijk polysacchariden), vitaminen en sporenelementen. Dankzij hun gehalte aan B-vitaminen, die betrokken zijn bij de stofwisseling van vetten en eiwitten, versnellen algen de huidvernieuwing. De vitamines E en C en het caroteen dat ze bevatten, hebben een vrije radicalen bestrijdende werking, versterken de wanden van de bloedvaten, activeren de huidprocessen en verbeteren de kleur ervan. De sporenelementen die in verschillende soorten algen aanwezig zijn, zijn onder meer broom, zink, jodium, calcium, ijzer, koper, magnesium en mangaan, die gemakkelijk door de stratum corneum barrière dringen en zorgen voor een goede werking van de huid. Zij bevatten aminozuren zoals alanine, asparine, glycine, lysine en serine. Ze bevatten sterk hydraterend hyaluronzuur. Vermeldenswaard zijn ook de polyfenolen in algen, die antioxiderende, vrije radicalen bestrijdende en ontstekingsremmende eigenschappen hebben. Lipiden bevatten onverzadigde vetzuren (EFA's), waaronder linoleenzuur, dat de lipidenbarrière versterkt en ontstekingen vermindert. Algen hebben oxygenerende en regenererende eigenschappen. Zij hebben huidverstrakkende en huidverlichtende eigenschappen en kunnen irritaties verzachten.

Malpighia Punicifolia Fruit Extract.
Acerola-extract is een rijke bron van vitamine A, B en C en waardevolle antioxidanten. Het heeft een antirimpel effect en vertraagt het verouderingsproces van de huid.
Het versterkt de bloedvaten, verbetert de kleur, hydrateert, maakt glad en ondersteunt de collageenproductie. Het bevat ook calcium, zink, fosfor, ijzer en β-Caroteen. Het helpt pigmentatie te verminderen, vermindert keratose en verheldert de huid. Versnelt de genezing, weefselgroei en metabolische processen. Beschermt de huid tegen schade door vrije radicalen.

Capaciteit: 190 g

SYIS
27 Items

Specifieke referenties

SYIS ALGIN POWER MASK...

€ 21,01