0

SYIS ALGASE KUSSENMASK MET JEZUS 190 g

€ 21,01
Inclusief belasting
Real Time: 5 Visitor right now
5906717416514
SYIS
Hurry up! Only 19 item(s) left in Stock!
Aantal

KALMEREND ALGENMASKER MET ASHWAGANDHA
Anti-acne masker op basis van Laminaria bruine algen met ontstekingsremmende en antiseptische eigenschappen is ontworpen voor de vette en acne-gevoelige huid. Dankzij de ingrediënten in de ashwagandha bladeren, laat het masker de huid gereinigd, gladgestreken en gehydrateerd achter.
Actieve ingrediënten:
Diatomeeënaarde
Diatomeeënaarde zorgt voor een hoge absorptie van silicium, waardoor de huid niet verslapt, het genezingsproces wordt versneld en de doorlaatbaarheid van de bloedvaten wordt verminderd. In combinatie met water veroorzaakt het een thermische reactie die het juiste microklimaat onder het masker creëert, waardoor de absorptie van de andere actieve bestanddelen wordt bevorderd.
Algin
Algen bevatten grote hoeveelheden eiwitten, koolhydraten (hoofdzakelijk polysacchariden), vitaminen en sporenelementen. Dankzij hun gehalte aan B-vitaminen, die betrokken zijn bij de stofwisseling van vetten en eiwitten, versnellen algen de huidvernieuwing. De vitamines E en C en het caroteen dat ze bevatten, hebben een vrije radicalen bestrijdende werking, versterken de wanden van de bloedvaten, activeren de huidprocessen en verbeteren de kleur ervan. De sporenelementen die in verschillende soorten algen aanwezig zijn, zijn onder meer broom, zink, jodium, calcium, ijzer, koper, magnesium en mangaan, die gemakkelijk door de stratum corneum barrière dringen en zorgen voor een goede werking van de huid. Zij bevatten aminozuren zoals alanine, asparine, glycine, lysine en serine. Ze bevatten sterk hydraterend hyaluronzuur. Vermeldenswaard zijn ook de polyfenolen in algen, die antioxiderende, vrije radicalen bestrijdende en ontstekingsremmende eigenschappen hebben. Lipiden bevatten onverzadigde vetzuren (EFA's), waaronder linoleenzuur, dat de lipidenbarrière versterkt en ontstekingen vermindert. Algen hebben oxygenerende en regenererende eigenschappen. Zij kunnen de huid strakker maken, de teint lichter maken en irritaties verzachten.
Fraxinus excelsior-extract
Het extract van de as verzacht huidontstekingen, heeft een antibacteriële en remmende werking. Het reguleert de talgafscheiding en vernauwt de huidporiën.
Capaciteit: 190 g
SYIS
19 Items

Specifieke referenties

SYIS ALGASE KUSSENMASK MET...

€ 21,01