0

SYIS NORMALISEREND ALGRAFISCH MASK MET MERBIUM EN MACROPHRIE 250 g

€ 21,01
Inclusief belasting
Real Time: 5 Visitor right now
5906717416934
SYIS
Aantal

NORMALISEREND ALGENMASKER MET KAMILLE EN TIJM WARM TOT 45ºC
Ontworpen voor de problematische huid die snel geïrriteerd raakt. Dankzij het gehalte aan kalmerende kamille en ontstekingsremmende tijm heeft het masker een kalmerende, verzachtende en antiseptische werking. Versnelt de wondgenezing en stimuleert het huidmetabolisme. Het is zeer reinigend, kalmerend en verfrissend.
Actieve ingrediënten:
Algin
Algen bevatten grote hoeveelheden eiwitten, koolhydraten, vitaminen en sporenelementen. Dankzij het gehalte aan B-vitamines versnelt het de huidvernieuwing, terwijl vitamine E, C en caroteen een anti-radicaal effect hebben, de bloedvatwanden versterken, huidprocessen activeren en de teint van de huid verbeteren. Algen bevatten polyfenolen die antioxiderende, vrije radicalen bestrijdende en ontstekingsremmende eigenschappen hebben.

Kamille
Kamille heeft vooral verzachtende, antiseptische, ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen. Het bevat flavonoïden, coumarines, terpenen, organische zuren, choline, slijmstoffen en minerale zouten. Het versnelt het wondgenezingsproces en is verantwoordelijk voor het stimuleren van het huidmetabolisme.

Tijm
Matricaria heeft antibacteriële, ontstekingsremmende en exfoliërende eigenschappen, waardoor het geschikt is voor de verzorging van de geïrriteerde, naar acne neigende huid. Het kalmeert, reinigt en verfrist.

Kaolien
Kaolien reinigt en revitaliseert de huid op milde wijze en heeft een verfrissende werking. Het verwijdert dode huidcellen en stimuleert de weefselregeneratie. Het is een goede regulator van de talgafscheiding, beschermt de huid doeltreffend tegen de gevolgen van irritatie, versnelt de genezing en heeft een verzachtende werking. Sluit de poriën terwijl het de huid diep voedt, regenereert en gladstrijkt. Geeft de huid een natuurlijke vitaliteit.

Container: 250 g
SYIS
25 Items

Specifieke referenties

SYIS NORMALISEREND...

€ 21,01