0

SYIS AMPUÅKI PURE COLLAGEN 100 % 10x3 ML

€ 14,65
Inclusief belasting
Real Time: 5 Visitor right now
5906717416866
SYIS
Aantal

COLLAGEEN PUUR 100% AMPULLEN

Ontworpen voor de rijpere huid. Uitstekende hydraterende, verstrakkende en rimpelwerende eigenschappen. Gehydrolyseerd collageen helpt littekens glad te strijken en verkleuring te verminderen. Collageen is verantwoordelijk voor het behoud van de cohesie, treksterkte en elasticiteit van de weefsels en heeft een buitengewoon waterbindend vermogen. De structuur van collageen is de ruggengraat van het weefsel dat de bovenste lagen van de huid ondersteunt. Dankzij collageen behoudt de huid voldoende elasticiteit en spanning. Het fungeert ook als interface tussen de huid en de opperhuid.
Actieve bestanddelen:
Oplosbaar Collageen
Collageen is verantwoordelijk voor het behoud van het hydratatieniveau van de huid en verbetert de elasticiteit en stevigheid ervan. Het houdt zowel hydrofiele als lipofiele stoffen vast. Zo wordt TEWL (transepidermaal waterverlies) verminderd. De afgebroken moleculen dringen diep in de huid door, waar ze de bouwstof worden van natuurlijk collageen. Collageen vermindert de tekenen van huidveroudering en maakt de huid elastischer en gladder.
Gebruiksaanwijzing:
Ampullen zijn bestemd voor dermaroller gebruik, sonoforese, ultradiochirurgie, infusie, naaldloze en micro-naald mesotherapie en voor uitwendig gebruik op de huid in de thuiszorg. Aanbrengen op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté.
Verpakking: 10x3 ml
AMPULLEN SYIS WAAROM GLAS?
De glazen ampul van 3 ml bevat de hoogste concentratie actieve bestanddelen.
Wanneer het product wordt verpakt in steriele, wegwerpampullen, behouden we de microbiologische zuiverheid en stabiliteit van de actieve bestanddelen.
Een aseptische verpakking garandeert maximale veiligheid en ideale bewaaromstandigheden voor de ampul.
Glazen ampullen reageren niet met serumcomponenten.
Geavanceerde formulering ideaal voor speciale taken - regeneratie, huidverstrakking, normalisering van de vette huid of bestrijding van hyperpigmentatie.
Door de waterige textuur wordt de ampul beter in de huid opgenomen en kan deze worden gebruikt tijdens apparaatbehandelingen zoals ultrasound, micro/naald mesotherapie, zuurstofinfusie, na microdermabrasie, radiofrequentie of massages.
De ampulformules zijn gebaseerd op natuurlijke extracten, vitaminen en mineralen.
Ze zijn geformuleerd volgens het huidtype, wat de juiste keuze van het product vergemakkelijkt.
Eén ampul is voldoende voor een complete behandeling van gezicht, hals en decolleté.
In de loop van het gebruik van de ampullen is het raadzaam deze aan te vullen met cosmetica uit de serie, omdat dit het effect vergroot.
Na gebruik van onze ampullen wordt de huid zacht en fluweelzacht, met een verhoogde hydratatie en voeding. Het is een soort krachtinjectie voor de huid!
SYIS
532 Items

Specifieke referenties

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

SYIS AMPUÅKI PURE COLLAGEN...

€ 14,65