0

SYIS VENICE AMPUPS 10x3 ML

€ 13,82
Inclusief belasting
Real Time: 5 Visitor right now
5906717416873
SYIS
Hurry up! Only 429 item(s) left in Stock!
Aantal

AMPULLEN VOOR VERSTERKING EN VERZACHTING

Ampullen voor de couperosehuid en de huid die regeneratie en hydratatie nodig heeft.
Dankzij vitamine C en B3 en troxerutine hebben zij een buitengewoon gladmakend en versterkend effect. Zij verbeteren de elasticiteit en de weerstand van de bloedvatwanden, versnellen de regeneratieprocessen, versterken en herstellen de beschadigde hydrolipidenfilm van de huid.

Actieve ingrediënten:

Niacinamide
Vitamine PP/B3 verbetert de bloedtoevoer naar de huid, stimuleert de collageensynthese in rijpe fibroblasten, vermindert fijne rimpels, maakt de door UV-straling beschadigde huid elastischer. Het is een sterke anti-oxidant en voorkomt foto-veroudering. Niacinamide herstelt de natuurlijke beschermende barrière door de synthese van ceramiden, vetzuren en cholesterol in de interstitiële ruimte te verhogen, verhoogt de hydratatie en voedt de huid. Vermindert hyperpigmentatie en heeft een anti-acne werking.

Ascorbinezuur
Vitamine C is een krachtige antioxidant die vrije radicalen bestrijdt en de bescherming tegen de zon verbetert. Het stimuleert de collageensynthese, maakt door de zon veroorzaakte pigmentatie lichter en remt de productie van tyrosinase - het enzym dat verantwoordelijk is voor de productie van melanine, het huidpigment. Het heeft een ontstekingsremmende en verzachtende werking en versnelt de genezing van de huid. Vermindert erytheem en verstevigt de wanden van de bloedvaten. Versnelt de regeneratie van de huid en helpt bloeduitstortingen onder de ogen te verminderen.

Troxerutin â een bioflavonoïde; vermindert de kwetsbaarheid en versterkt de bloedvaten en beschermt ze tegen overmatige kwetsbaarheid en breuken.

Melkzuur
Melkzuur met hydraterende eigenschappen. Het heeft het vermogen om door de hoornlaag te dringen. Verzacht de hoornlaag en verwijdert de verhoornde opperhuid.

Natrium Hyaluronaat
Hyaluronzuur is een natuurlijk bestanddeel van het lichaam. Het verhoogt de elasticiteit van de weefsels (opperhuid, collageen en elastinevezels). Het stimuleert de regeneratie van epithelia en de huid. Een afname van de hoeveelheid hyaluronzuur is een van de oorzaken van droogte en rimpels van de huid. Zijn unieke eigenschap is zijn grote capaciteit om water te binden en vast te houden. Een goed gehydrateerde opperhuid wordt glad, soepel en elastisch en bevordert de penetratie van actieve stoffen in de huid.

Gebruiksaanwijzing:
Ampullen zijn bestemd voor dermaroller-, sonoforese-, ultrageluid-, infusie-, naald- en micro-naald mesotherapiebehandelingen en voor uitwendig gebruik op de huid bij thuisverzorging. Aanbrengen op een gereinigd gezicht, hals en décolleté.
Container: 10x3 ml
SYIS AMPULLEN WAAROM GLAS?
De glazen injectieflacon van 3 ml bevat de hoogste concentratie aan actieve bestanddelen.
Tijdens het confectioneren van het product in steriele wegwerpampullen handhaven wij de microbiologische zuiverheid en stabiliteit van de werkzame stoffen.
Aseptische verpakking voor maximale veiligheid en ideale bewaaromstandigheden van de ampul.
Glazen ampullen reageren niet met de serumbestanddelen.
Geavanceerde formulering, ideaal voor gespecialiseerde huidtaken - regeneratie, huidverstrakking, normalisering van de vette huid of bestrijding van hyperpigmentatie.
De waterige consistentie betekent een betere absorptie in de huid en de mogelijkheid om de ampul te gebruiken tijdens behandelingen met apparatuur zoals ultrageluid, mesotherapie met micro/naalden, zuurstofinfusie, na microdermabrasie, radiofrequentie of massage.
De ampulsamenstellingen zijn gebaseerd op natuurlijke extracten, vitaminen en mineralen.
Ze zijn samengesteld volgens het huidtype, waardoor het gemakkelijk is het juiste product te kiezen.
Eén ampul is voldoende voor een complete behandeling van gezicht, hals en décolleté.
Tijdens het gebruik van ampullen is het aan te bevelen de ampullen aan te vullen met een cosmetische serie, omdat dit het effect versterkt.
Na gebruik van onze ampullen wordt de huid zacht en fluweelzacht en neemt haar hydratatie en voeding toe. Het is een soort krachtinjectie voor de huid!
SYIS
429 Items

Specifieke referenties

SYIS VENICE AMPUPS 10x3 ML

€ 13,82