1

    SYIS Hydraterende en Aanvullende Ampullen 10x3 ML

    € 14,65
    Inclusief belasting
    Real Time: 5 Visitor right now
    5906717416880
    SYIS
    We deliver our products to European Union countries. To get 0% VAT for intra-community transaction provide us your valid EU VAT number
    Aantal

    Hydraterende AMPUELEN â HERSTELLEND

    Ontworpen voor de droge, gespannen huid die gehydrateerd, verjongd en gladgestreken moet worden. Dankzij het panthenolgehalte verzachten de ampullen effectief eventuele veranderingen en versnellen ze de regeneratie van beschadigde opperhuid. Collageen zorgt samen met hyaluronzuur en melkproteïnen voor een goede hydratatie van de huid, versterkt de hydrolipidelaag en ondersteunt de NMF - Natural Moisturising Factor. De huid wordt soepel en stralend. Een voldoende gehydrateerde en gevoede huid absorbeert de voedingsstoffen veel beter.
    Actieve ingrediënten:
    Oplosbaar Collageen
    Collageenis verantwoordelijk voor het behoud van het hydratatieniveau van de huid en verbetert de elasticiteit en stevigheid ervan. Het houdt zowel hydrofiele als lipofiele stoffen vast. Op deze manier wordt TEWL (transepidermaal waterverlies) verminderd. De afgebroken moleculen dringen diep in de huid door, waar ze de bouwstof van natuurlijk collageen worden. Collageen vermindert de tekenen van huidveroudering en maakt de huid elastischer en gladder.
    Gehydrolyseerde zijde
    Verbetert de teint en elasticiteit van de huid, verhoogt de hydratatie, voorkomt hyperpigmentatie.
    Panthenol
    Panthenol, d.w.z. provitamine B5, werkt ontstekingsremmend en antibacterieel, en versnelt het regeneratieproces van de huid. Het is een ingrediënt met een helende, irritatieverlichtende en hydraterende werking.
    Natriumhyaluronaat
    Hyaluronzuur is een van nature in het lichaam voorkomend ingrediënt. Het verbetert de elasticiteit van epidermale weefsels, collageen- en elastinevezels. Het stimuleert de regeneratie van opperhuid en lederhuid.Zijn unieke eigenschap is dat het veel water bindt en vasthoudt.
    Gebruiksaanwijzing:
    Ampullen zijn ontworpen voor gebruik met de dermaroller, sonoforese, ultradiaforese, naaldloze mesotherapie en voor uitwendig gebruik op de huid bij thuisverzorging.
    Aanbrengen op gereinigd gezicht, hals en decolleté.
    Gebruiksaanwijzing:
    Ampullen zijn bedoeld voor dermaroller-, sonoforese-, ultrageluid-, infusie-, naaldloze en micronaaldloze mesotherapiebehandelingen en voor uitwendig gebruik op de huid bij thuisverzorging. Aanbrengen op gereinigd gezicht, hals en decolleté.
    Verpakking: 10x3 ml
    AMPULLEN SYIS WAAROM GLAS?
    De glazen ampul van 3 ml bevat de hoogste concentratie actieve ingrediënten.
    Wanneer het product verpakt is in steriele wegwerpampullen, behouden we de microbiologische zuiverheid en stabiliteit van de werkzame bestanddelen.
    Een aseptische verpakking garandeert maximale veiligheid en ideale opslagomstandigheden voor de ampul.
    Glazen ampullen reageren niet met serumbestanddelen.
    Geavanceerde formulering, ideaal voor speciale taken - regeneratie, huidverstrakking, het normaliseren van een vette huid of het bestrijden van hyperpigmentatie.
    De waterige textuur betekent dat de ampul beter in de huid wordt opgenomen en kan worden gebruikt tijdens apparaatbehandelingen zoals ultrasound, mesotherapie met micro/naalden, zuurstofinfusie, na microdermabrasie, radiofrequentie of massages.
    De ampulformules zijn gebaseerd op natuurlijke extracten, vitaminen en mineralen.
    Ze zijn samengesteld op basis van het huidtype, wat de juiste keuze van het product vergemakkelijkt.
    Eén ampul is voldoende voor een complete behandeling van gezicht, hals en decolleté.
    Tijdens het gebruik van ampullen is het aan te raden om ze aan te vullen met cosmetica uit de serie, omdat dit het effect vergroot.
    Na gebruik van onze ampullen wordt de huid zacht en fluweelachtig, met een verhoogde hydratatie en voeding. Het is een soort energie-injectie voor de huid!
    SYIS
    779 Items

    Specifieke referenties

    Commentaar (0)
    Geen klantenbeoordelingen op het moment.

    SYIS Hydraterende en...

    € 14,65