1

SYIS Hydraterende en herstellende ampullen 10x3 ML

€ 14,65
Inclusief belasting
Real Time: 5 Visitor right now
5906717416880
SYIS
Aantal

MOISTURISERENDE AMPULLEN â RECOVERING

Ontworpen voor de droge, gespannen huid die behoefte heeft aan hydratatie, verjonging en egalisatie. Dankzij het panthenolgehalte verzachten de ampullen doeltreffend alle veranderingen en versnellen ze de regeneratie van de beschadigde opperhuid. Collageen zorgt samen met hyaluronzuur en melkproteïnen voor een goede hydratatie van de huid, versterkt de hydrolipidelaag en ondersteunt de NMF - Natural Moisturising Factor. De huid wordt soepel en stralend. Een voldoende gehydrateerde en gevoede huid neemt de voedingsstoffen veel beter op.
Actieve ingrediënten:
Oplosbaar Collageen
Collageen
is verantwoordelijk voor het behoud van het hydratatieniveau van de huid en verbetert haar elasticiteit en stevigheid. Het houdt zowel hydrofiele als lipofiele stoffen vast. Zo wordt TEWL (transepidermaal waterverlies) verminderd. De afgebroken moleculen dringen diep in de huid door, waar ze de bouwstof worden van natuurlijk collageen. Collageen vermindert de tekenen van huidveroudering en maakt de huid elastischer en gladder.
Gehydroliseerde zijde
Verbetert de teint en elasticiteit van de huid, verhoogt de hydratatie van de huid, voorkomt hyperpigmentatie.
Panthenol
Panthenol, d.w.z. provitamine B5 werkt ontstekingsremmend en antibacterieel, versnelt het regeneratieproces van de huid. Het is een ingrediënt met helende, irritatieverzachtende en hydraterende effecten.
Natriumhyaluronaat
Hyaluronzuur is een natuurlijk bestanddeel van het lichaam. Het verbetert de elasticiteit van epidermale weefsels, collageen- en elastinevezels. Het stimuleert de regeneratie van epidermis en dermis.Zijn unieke eigenschap is zijn hoge waterbindende en -vasthoudende capaciteit.
Gebruiksaanwijzing:
Ampullen zijn bedoeld voor gebruik met de dermaroller, sonoforese, ultradiaphorese, naaldloze mesotherapie en voor uitwendig gebruik op de huid in de thuiszorg.
Aanbrengen op gereinigd gezicht, hals en decolleté.
Gebruiksaanwijzing:
Ampullen zijn bestemd voor dermaroller, sonoforese, ultrageluid, infusie, naaldloze en micronaaldloze mesotherapiebehandelingen en voor uitwendig gebruik op de huid in de thuiszorg. Aanbrengen op gereinigd gezicht, hals en decolleté.
Verpakking: 10x3 ml
AMPULLEN SYIS WAAROM GLAS?
De glazen ampul van 3 ml bevat de hoogste concentratie actieve bestanddelen.
Door het product te verpakken in steriele wegwerpampullen behouden we de microbiologische zuiverheid en stabiliteit van de werkzame stoffen.
Een aseptische verpakking garandeert maximale veiligheid en ideale bewaaromstandigheden voor de ampul.
Glazen ampullen reageren niet met serumcomponenten.
Geavanceerde formulering ideaal voor speciale taken - regeneratie, huidverstrakking, normalisering van de vette huid of bestrijding van hyperpigmentatie.
Door de waterige textuur wordt de ampul beter in de huid opgenomen en kan deze worden gebruikt tijdens apparaatbehandelingen zoals ultrasound, micro/naald mesotherapie, zuurstofinfusie, na microdermabrasie, radiofrequentie of massages.
De ampulformules zijn gebaseerd op natuurlijke extracten, vitaminen en mineralen.
Ze zijn geformuleerd volgens het huidtype, wat de juiste keuze van het product vergemakkelijkt.
Eén ampul is voldoende voor een complete behandeling van gezicht, hals en decolleté.
In de loop van het gebruik van de ampullen is het raadzaam deze aan te vullen met cosmetica uit de serie, omdat dit het effect vergroot.
Na gebruik van onze ampullen wordt de huid zacht en fluweelzacht, met een verhoogde hydratatie en voeding. Het is een soort krachtinjectie voor de huid!
SYIS
336 Items

Specifieke referenties

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

SYIS Hydraterende en...

€ 14,65