0

  SYIS HIALURONIC ACID AMPUAX 15ml

  € 12,99
  Inclusief belasting
  Real Time: 5 Visitor right now
  5906717416262
  SYIS
  We deliver our products to European Union countries. To get 0% VAT for intra-community transaction provide us your valid EU VAT number
  Aantal

  Ampul met hyaluronzuur
  Ampul voor de droge, ruwe en gedehydrateerde huid bevat een derivaat van hyaluronzuur waarvan de moleculen collageen- en elastinevezels en watermoleculen aan elkaar binden en zo het vocht in de diepe huidlagen vasthouden. Een goed gehydrateerde hoornlaag neemt de werkzame stoffen beter op.
  Actieve bestanddelen:
  Natriumhyaluronaat
  Hyaluronzuur is een van nature in het lichaam voorkomend bestanddeel. Het verhoogt de elasticiteit van het weefsel (opperhuid, collageen- en elastinevezels). Stimuleert de regeneratie van opperhuid en huid. Een afname van de hoeveelheid hyaluronzuur is een van de oorzaken van droogte en rimpelvorming van de huid. Zijn unieke eigenschap is zijn grote vermogen om water te binden en vast te houden. Een goed gehydrateerde opperhuid wordt glad, soepel en elastisch en verhoogt de penetratie van actieve stoffen in de huid.
  Serenoa Serrulata Fruit Extract
  Saba palm extract vermindert zichtbaar wallen en talgproductie, verzacht ontstekingen en helpt acne laesies te bestrijden.
  Niacinamide
  Vitamine PP/B3 verbetert de bloedtoevoer naar de huid, stimuleert de collageensynthese in rijpe fibroblasten, vermindert fijne lijntjes en rimpels, maakt de door UV-straling beschadigde huid elastischer. Als krachtig antioxidant voorkomt het fotoveroudering. Niacinamide bouwt de natuurlijke beschermingsbarrière opnieuw op door de synthese van ceramiden, vetzuren en cholesterol in de tussenliggende ruimte te verhogen, de hydratatie te verbeteren en de huid te revitaliseren. Vermindert verkleuring, werkt anti-acne.
  Melkzuur
  Melkzuur
  heeft hydraterende eigenschappen dankzij zijn vermogen door te dringen in de hoornlaag. Het verzacht en exfolieert de verhoornde opperhuid.
  Verpakking: 15 ml
  SYIS
  501 Items

  Specifieke referenties

  Commentaar (0)
  Geen klantenbeoordelingen op het moment.

  SYIS HIALURONIC ACID AMPUAX...

  € 12,99