0

SYIS Hyaluronzuur AMPUAH 15ml

€ 12,99
Inclusief belasting
Real Time: 5 Visitor right now
5906717416262
SYIS
Aantal

Ampul met hyaluronzuur
Deze ampul voor de droge, ruwe en vochtarme huid bevat een derivaat van hyaluronzuur waarvan de moleculen collageen- en elastinevezels en watermoleculen binden en zo het vocht in de diepe lagen van de huid vasthouden. Een goed gehydrateerd stratum corneum absorbeert de actieve stoffen beter.
Actieve ingrediënten:
Natrium Hyaluronaat
Hyaluronzuur is een natuurlijk bestanddeel van het lichaam. Het verhoogt de elasticiteit van de weefsels (opperhuid, collageen en elastinevezels). Het stimuleert de regeneratie van epithelia en de intrinsieke huid. Een afname van de hoeveelheid hyaluronzuur is een van de oorzaken van droogte en rimpels van de huid. Zijn unieke eigenschap is zijn grote capaciteit om water te binden en vast te houden. Een goed gehydrateerde huid wordt glad, soepel en elastisch en verbetert de penetratie van actieve ingrediënten in de huid.
Serenoa Serrulata-vruchtextract
Sabai-palm extract vermindert zichtbaar wallen en talgproductie, verzacht ontstekingen en helpt acne te bestrijden.
Niacinamide
Vitamine PP/B3 verbetert de doorbloeding van de huid, stimuleert de collageensynthese in rijpe fibroblasten, vermindert fijne lijntjes en rimpels, maakt de door UV-beschadigde huid elastischer. Het is een sterke anti-oxidant en voorkomt foto-veroudering. Niacinamide herstelt de natuurlijke beschermende barrière door de synthese van ceramiden, vetzuren en cholesterol in de interstitiële ruimte te verhogen, verhoogt de hydratatie en voedt de huid. Het vermindert verkleuringen en heeft een anti-acne werking.
Melkzuur
Melkzuur heeft hydraterende eigenschappen omdat het in de hoornlaag van de opperhuid kan doordringen. Het verzacht en verwijdert de verhoornde opperhuid.
Container: 15 ml
SYIS
1000 Items

Specifieke referenties

SYIS Hyaluronzuur AMPUAH 15ml

€ 12,99