0

  SYIS AMPUÅKI LIFTING TRIPEPTYD VIPER SERUM 10x3ML

  € 17,96
  Inclusief belasting
  Real Time: 5 Visitor right now
  5906717416484
  SYIS
  We deliver our products to European Union countries. To get 0% VAT for intra-community transaction provide us your valid EU VAT number
  Aantal

  AMPU£KI TRIPEPTYD VIPER
  Ontworpen voor de rijpere huid die een gezichtslift, rimpelvermindering, verjonging en gladstrijking nodig heeft. Bevat een synthetisch eiwit naar het voorbeeld van het gif van Tropidolaemus wagleri. Dit eiwit ontspant in alle zachtheid gespannen gezichtsspieren, waardoor bestaande rimpels worden gladgestreken en de vorming van nieuwe wordt voorkomen. De ampullen revitaliseren en maken de vermoeide gezichtshuid elastischer.
  Actieve bestanddelen:
  Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetateâ¨
  Een synthetische imitatie van Tropidolaemus wagleri-gif, dat microcontracties in de gezichtsspieren verlicht en zo bestaande gezichtsrimpels zachtjes gladstrijkt en de vorming van nieuwe voorkomt.
  Enteromorpha Compressa Extract
  Groene algenextract heeft een hoge antioxidantwerking. Een hoog gehalte aan B-vitaminen is gunstig voor de huidvernieuwing. Vitamine E en C en β-caroteen versterken de bloedvatwanden en activeren de huidprocessen. Het stimuleert de microcirculatie en heeft een regeneratieve werking.
  Gehydroliseerde zijde
  Verbetert de teint en elasticiteit van de huid, verhoogt het niveau van hydratatie, voorkomt verkleuring.
  Niacinamide
  Vitamine B3 verbetert de bloedtoevoer naar de huid, stimuleert de collageensynthese, vermindert fijne lijntjes, maakt de huid elastischer. Het is een krachtige antioxidant en voorkomt fotoveroudering. Hetbouwt de natuurlijke beschermingsbarrière opnieuw op door de synthese van ceramiden, vetzuren en cholesterol in de interstitiële ruimte te verhogen, verhoogt de hydratatie en voedt de huid.

  Gebruiksaanwijzing:
  Ampullen zijn bestemd voor dermaroller behandelingen, sonoforese, ultradilutie, infusie, naaldloze en micro-naald mesotherapie en voor uitwendig gebruik op de huid in de thuiszorg. Aanbrengen op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté.
  Verpakking: 10x3 ml
  AMPULLEN SYIS WAAROM GLAS?
  De glazen ampul van 3 ml bevat de hoogste concentratie actieve bestanddelen.
  Wanneer het product wordt verpakt in steriele, wegwerpampullen, behouden we de microbiologische zuiverheid en stabiliteit van de actieve bestanddelen.
  Een aseptische verpakking garandeert maximale veiligheid en ideale bewaaromstandigheden voor de ampul.
  Glazen ampullen reageren niet met serumcomponenten.
  Geavanceerde formulering ideaal voor speciale taken - regeneratie, huidverstrakking, normalisering van de vette huid of bestrijding van hyperpigmentatie.
  Door de waterige textuur wordt de ampul beter in de huid opgenomen en kan deze worden gebruikt tijdens apparaatbehandelingen zoals ultrasound, micro/naald mesotherapie, zuurstofinfusie, na microdermabrasie, radiofrequentie of massages.
  De ampulformules zijn gebaseerd op natuurlijke extracten, vitaminen en mineralen.
  Ze zijn geformuleerd volgens het huidtype, wat de juiste keuze van het product vergemakkelijkt.
  Eén ampul is voldoende voor een complete behandeling van gezicht, hals en decolleté.
  In de loop van het gebruik van de ampullen is het raadzaam deze aan te vullen met cosmetica uit de serie, omdat dit het effect vergroot.
  Na gebruik van onze ampullen wordt de huid zacht en fluweelzacht, met een verhoogde hydratatie en voeding. Het is een soort krachtinjectie voor de huid!
  SYIS
  644 Items

  Specifieke referenties

  Commentaar (0)
  Geen klantenbeoordelingen op het moment.

  SYIS AMPUÅKI LIFTING...

  € 17,96