0

SYIS AMPUAKI LIFTING TRIPEPTIDE VIPER SERUM 10x3ML

€ 17,96
Inclusief belasting
Real Time: 5 Visitor right now
5906717416484
SYIS
Aantal

VIPER TRIPEPTIDE AMPULE
Ontworpen voor de rijpere huid die een ovale lifting van het gezicht, vermindering van rimpels, verjonging en gladstrijking nodig heeft. Bevat een synthetisch eiwit gebaseerd op het gif van Tropidolaemus wagleri. Dit eiwit ontspant de gespannen gezichtsspieren op milde wijze, waardoor bestaande rimpels worden gladgestreken en de vorming van nieuwe rimpels wordt voorkomen. Ampullen revitaliseren en maken de vermoeide gezichtshuid elastischer.
Actieve ingrediënten:
Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetateâ¨.
Synthetische imitatie van het gif van Tropidolaemus wagleri dat de microsamentrekkingen van de gezichtsspieren vermindert, waardoor bestaande gezichtsrimpels zachtjes worden gladgestreken en de vorming van nieuwe rimpels wordt voorkomen.
Enteromorpha Compressa Extract
Het extract van groene algen heeft een hoge antioxidantwerking. Een hoog gehalte aan B-vitamines is gunstig voor de vernieuwing van de huid. Vitamine E en C en β-caroteen versterken de bloedvatwanden en activeren de huidprocessen. Het stimuleert de microcirculatie en heeft een regenererend effect.
Gehydrolyseerde zijde
Verbetert de strakheid en de elasticiteit van de huid, verhoogt het hydratatieniveau, voorkomt verkleuringen.
Niacinamide
Vitamine B3 verbetert de bloedtoevoer naar de huid, stimuleert de collageensynthese, vermindert fijne lijntjes, maakt de huid elastischer. Het is een sterke anti-oxidant die het foto-verouderingsproces tegengaat. Het herstelt de natuurlijke beschermende barrière door de synthese van ceramiden, vetzuren en cholesterol in de interstitiële ruimte te verhogen en de hydratatie en voeding van de huid te verbeteren.

Gebruik:
De ampullen zijn bestemd voor dermaroller-, sonoforese-, ultrageluid-, infusie-, naaldloze en micro-naald mesotherapiebehandelingen en voor uitwendig gebruik op de huid bij thuisverzorging. Aanbrengen op een gereinigd gezicht, hals en décolleté.
Container: 10x3 ml
SYIS AMPULLEN WAAROM GLAS?
De glazen injectieflacon van 3 ml bevat de hoogste concentratie aan actieve bestanddelen.
Tijdens het confectioneren van het product in steriele wegwerpampullen handhaven wij de microbiologische zuiverheid en stabiliteit van de werkzame stoffen.
Aseptische verpakking voor maximale veiligheid en ideale bewaaromstandigheden van de ampul.
Glazen ampullen reageren niet met de serumbestanddelen.
Geavanceerde formulering, ideaal voor gespecialiseerde huidtaken - regeneratie, huidverstrakking, normalisering van de vette huid of bestrijding van hyperpigmentatie.
De waterige consistentie betekent een betere absorptie in de huid en de mogelijkheid om de ampul te gebruiken tijdens behandelingen met apparatuur zoals ultrageluid, mesotherapie met micro/naalden, zuurstofinfusie, na microdermabrasie, radiofrequentie of massage.
De ampulsamenstellingen zijn gebaseerd op natuurlijke extracten, vitaminen en mineralen.
Ze zijn samengesteld volgens het huidtype, waardoor het gemakkelijk is het juiste product te kiezen.
Eén ampul is voldoende voor een complete behandeling van gezicht, hals en décolleté.
Tijdens het gebruik van ampullen is het aan te bevelen de ampullen aan te vullen met een cosmetische serie, omdat dit het effect versterkt.
Na gebruik van onze ampullen wordt de huid zacht en fluweelzacht en neemt haar hydratatie en voeding toe. Het is een soort krachtinjectie voor de huid!
SYIS
1480 Items

Specifieke referenties

SYIS AMPUAKI LIFTING...

€ 17,96