2
    SYIS AMPUÅKI VITAMINE COCKET 10 x 3ML
    SYIS AMPUÅKI VITAMINE COCKET 10 x 3ML
    SYIS AMPUÅKI VITAMINE COCKET 10 x 3ML
    SYIS AMPUÅKI VITAMINE COCKET 10 x 3ML
    SYIS AMPUÅKI VITAMINE COCKET 10 x 3ML
    SYIS AMPUÅKI VITAMINE COCKET 10 x 3ML
    SYIS AMPUÅKI VITAMINE COCKET 10 x 3ML
    SYIS AMPUÅKI VITAMINE COCKET 10 x 3ML
    SYIS AMPUÅKI VITAMINE COCKET 10 x 3ML
    SYIS AMPUÅKI VITAMINE COCKET 10 x 3ML
    SYIS AMPUÅKI VITAMINE COCKET 10 x 3ML

    SYIS AMPUÅKI VITAMINE COCKET 10 x 3ML

    € 14,65
    Inclusief belasting
    Real Time: 5 Visitor right now
    5906717416378

    VITAMINE AMPULE Cocktail 10x3 ml

    Ontworpen voor alle huidtypes. Speciaal aanbevolen voor de huid die behoefte heeft aan revitalisatie en regeneratie. Vitamine C-, mango- en acerola-extracten hebben krachtige antioxiderende, oplichtende en elasticiteitverhogende eigenschappen. Dankzij panthenol, vitamine PP en hyaluronzuur reguleren de ampullen de afschilfering van de huid, laten ze de huid stralen, versterken ze de huid en beschermen ze tegen schadelijke externe factoren.

    Actieve ingrediënten:

    Natriumhyaluronaat
    Hyaluronzuur is een van nature in het lichaam voorkomend bestanddeel. Het verhoogt de elasticiteit van het weefsel (opperhuid, collageen en elastinevezels). Het stimuleert de regeneratie van opperhuid en huid. Een afname van de hoeveelheid hyaluronzuur is een van de oorzaken van droogheid en rimpelvorming van de huid. De unieke eigenschap is het grote vermogen om water te binden en vast te houden. Een goed gehydrateerde opperhuid wordt glad, soepel en elastisch en verhoogt de penetratie van actieve stoffen in de huid.
    Panthenol
    Panthenol, provitamine B5. Vitamine B zit in elke levende cel van de huid en het haar. Het heeft ontstekingsremmende en antibacteriële effecten en versnelt de regeneratie van de huid. Het zorgt ervoor dat de huid glad aanvoelt. Het is een helend, verzachtend en hydraterend ingrediënt. Het dringt gemakkelijk door in de huid, vermindert epidermaal waterverlies en hydrateert de huid effectief, waardoor deze zacht en soepel wordt. Het helpt bij wondgenezing, kleine huidverwondingen en de behandeling van littekens.
    Niacinamide
    Vitamine PP/B3 verbetert de doorbloeding van de huid, stimuleert de collageensynthese in rijpe fibroblasten, vermindert fijne lijntjes en rimpels, maakt de door UV-straling beschadigde huid elastischer. Het is een krachtige antioxidant en voorkomt fotoveroudering. Niacinamide bouwt de natuurlijke beschermende barrière opnieuw op door de synthese van ceramiden, vetzuren en cholesterol in de tussenliggende ruimte te verhogen, de hydratatie te verbeteren en de huid te revitaliseren. Het vermindert verkleuring en heeft een anti-acne werking.
    Magnifera Indica Fruit (Mango) Extract
    Mangofruitextract, met verzachtende en beschermende eigenschappen. Het hydrateert en verzorgt. Een geweldige antioxidant.

    Malpighia Punicifolia Vruchtenextract
    Acerola-extract is een rijke bron van vitamine A, B en C en waardevolle antioxidanten. Het heeft een antirimpelwerking en vertraagt het huidverouderingsproces. Het versterkt de bloedvaten, verbetert de kleur, hydrateert, maakt glad en stimuleert de collageenproductie. Het bevat ook calcium, zink, fosfor, ijzer en β-caroteen. Het helpt hyperpigmentatie te verminderen, vermindert keratose en verheldert de huid. Versnelt de genezing, weefselgroei en stofwisselingsprocessen. Beschermt de huid tegen schade door vrije radicalen.

    Melkzuur
    Melkzuur heeft hydraterende eigenschappen dankzij zijn vermogen om de hoornlaag binnen te dringen. Het verzacht en exfolieert de verhoornde opperhuid.

    Troxerutine - Troxerutine
    Plantaardige bioflavonoïde (rutinederivaat), ontstekingsremmend, vrije radicalenvanger, verlengt de werking van vitamine C â is een antioxidant. Het versterkt en verzegelt bloedvaten, vermindert erytheem van de huid, voorkomt roodheid van de huid, vermindert wallen (ook onder de ogen). Aanbevolen voor de couperose huid en acne.
    Ampullen SYIS WAAROM GLAS?
    De glazen ampul van 3 ml bevat de hoogste concentratie actieve ingrediënten.
    Microbiologische zuiverheid en stabiliteit van actieve ingrediënten worden behouden tijdens het verpakken van het product in steriele wegwerpampullen.
    Aseptische verpakking voor maximale veiligheid en ideale opslag van de ampul.
    De glazen ampul reageert niet met de serumingrediënten.
    Geavanceerde formule, ideaal voor speciale taken zoals regeneratie, huidverstrakking, het normaliseren van een vette huid of het bestrijden van hyperpigmentatie.
    Door de waterige textuur wordt de ampul beter opgenomen in de huid en kan de ampul gebruikt worden tijdens behandelingen met apparaten zoals ultrasound.de ampul kan gebruikt worden tijdens behandelingen met apparaten zoals ultradeliquids, mesotherapie met micro/naalden, zuurstofinfusie, na microdermabrasie, radiofrequentie of massages.
    De ampullen zijn gebaseerd op natuurlijke extracten, vitaminen en mineralen.
    Ze zijn samengesteld op basis van uw huidtype, waardoor het gemakkelijk is om het juiste product te kiezen.
    Eén ampul is voldoende voor een complete behandeling van gezicht, hals en decolleté.
    Bij gebruik van ampullen is het aan te raden om ze aan te vullen met cosmetica uit de serie, omdat dit het effect vergroot.
    Na gebruik van onze ampullen wordt de huid zacht en fluweelzacht, met meer hydratatie en voeding. Het is een soort energie-injectie voor de huid!

    .
    SYIS
    994 Items

    Specifieke referenties

    ean13
    5906717416378
    Commentaar (0)
    Geen klantenbeoordelingen op het moment.

    SYIS AMPUÅKI VITAMINE...

    € 14,65