2
    SYIS AMPUÅKI MET ÅLIMAKA HELIX EXTRACT SERUM 10x3ML
    SYIS AMPUÅKI MET ÅLIMAKA HELIX EXTRACT SERUM 10x3ML
    SYIS AMPUÅKI MET ÅLIMAKA HELIX EXTRACT SERUM 10x3ML
    SYIS AMPUÅKI MET ÅLIMAKA HELIX EXTRACT SERUM 10x3ML
    SYIS AMPUÅKI MET ÅLIMAKA HELIX EXTRACT SERUM 10x3ML

    SYIS AMPUÅKI MET ÅLIMAKA HELIX EXTRACT SERUM 10x3ML

    € 15,20
    Inclusief belasting
    Real Time: 5 Visitor right now
    5906717416613

    AMPULLEN HELIX EXTRACT SERUM

    Geschikt voor alle huidtypes. Speciaal aanbevolen voor de acnegevoelige huid, de huid met hyperpigmentatie en de huid die hydratatie, een oppepper en vooral regeneratie nodig heeft. Ampullen versnellen de regeneratie van beschadigde opperhuid, hebben antibacteriële, bacteriostatische en zacht exfoliërende eigenschappen. Ze helpen tegen acneletsels, littekens, rimpels en verkleuringen. Sterk verjongend en regenererend.
    Actieve ingrediënten:
    Slakkenserectie Filtrae
    Helix Aspersaslakkenslijm extract of Cryptosine, bevat:
    Allantoïne
    (Allantoïne - een derivaat van ureum met een sterk hydraterende, verzachtende en ontstekingsremmende werking. Het verzacht en egaliseert de opperhuid, beschermt tegen schadelijke externe factoren en versnelt de wondgenezing)
    Glycolzuur
    (Glycolzuur is voornamelijk verantwoordelijk voor het vertragen van het verouderingsproces, het verhogen van de productie van collageenvezels en het vasthouden van water in de huid. Het versnelt de celvernieuwing, verzacht en egaliseert de huid en verbetert de textuur. Het vermindert ook rimpels, vermindert zichtbaar littekens en maakt pigmentvlekken lichter. Het reguleert de talgproductie en vernauwt de talgklieruitgangen)
    Oplosbaar Collageen
    (Collageen is verantwoordelijk voor het in stand houden van het hydratatieniveau van de huid en verbetert de elasticiteit en stevigheid ervan. Het houdt zowel hydrofiele als lipofiele stoffen vast. Op deze manier wordt TEWL (transepidermaal waterverlies) verminderd. De afgebroken moleculen dringen diep in de huid door, waar ze de bouwstof van natuurlijk collageen worden. Collageen vermindert de tekenen van huidveroudering en maakt de huid elastischer en gladder)
    Gehydroliseerde Elastine
    (Elastine geeft de huid elasticiteit en soepelheid. Het regenereert en herstelt de vitaliteit van de huid)
    Vitaminen A, C en E
    (hebben meervoudige voedende en regenererende eigenschappen)
    Gebruiksaanwijzing:
    Ampullen zijn ontworpen voor gebruik met de dermaroller, sonoforese, ultradilutie, infusie, mesotherapie zonder naalden en micro-naalden en voor uitwendig gebruik op de huid bij thuisverzorging. Aanbrengen op gereinigd gezicht, hals en decolleté.
    Verpakking: 10x3 ml
    AMPULLEN SYIS WAAROM GLAS?
    De glazen ampul van 3 ml bevat de hoogste concentratie actieve ingrediënten.
    Wanneer het product verpakt is in steriele wegwerpampullen, behouden we de microbiologische zuiverheid en stabiliteit van de werkzame bestanddelen.
    Een aseptische verpakking garandeert maximale veiligheid en ideale opslagomstandigheden voor de ampul.
    Glazen ampullen reageren niet met serumbestanddelen.
    Geavanceerde formulering, ideaal voor speciale taken - regeneratie, huidverstrakking, het normaliseren van een vette huid of het bestrijden van hyperpigmentatie.
    De waterige textuur betekent dat de ampul beter in de huid wordt opgenomen en kan worden gebruikt tijdens apparaatbehandelingen zoals ultrasound, mesotherapie met micro/naalden, zuurstofinfusie, na microdermabrasie, radiofrequentie of massages.
    De ampulformules zijn gebaseerd op natuurlijke extracten, vitaminen en mineralen.
    Ze zijn samengesteld op basis van het huidtype, wat de juiste keuze van het product vergemakkelijkt.
    Eén ampul is voldoende voor een complete behandeling van gezicht, hals en decolleté.
    Tijdens het gebruik van ampullen is het aan te raden om ze aan te vullen met cosmetica uit de serie, omdat dit het effect vergroot.
    Na gebruik van onze ampullen wordt de huid zacht en fluweelachtig, met een verhoogde hydratatie en voeding. Het is een soort energie-injectie voor de huid!
    SYIS
    1589 Items

    Specifieke referenties

    ean13
    5906717416613
    Commentaar (0)
    Geen klantenbeoordelingen op het moment.

    SYIS AMPUÅKI MET ÅLIMAKA...

    € 15,20