1

  SYIS AMPUÅKI MET ÅLIMAKA HELIX EXTRACT SERUM 10x3ML

  € 15,20
  Inclusief belasting
  Real Time: 5 Visitor right now
  5906717416613
  SYIS
  We deliver our products to European Union countries. To get 0% VAT for intra-community transaction provide us your valid EU VAT number
  Aantal

  AMPULLEN HELIX EXTRACT SERUM

  Geschikt voor alle huidtypes. In het bijzonder aanbevolen voor de acnegevoelige, hyperpigmenterende huid en de huid die moet worden gehydrateerd, verkwikt en vooral geregenereerd. De ampullen versnellen de regeneratie van de beschadigde opperhuid en hebben antibacteriële, bacteriostatische en zacht exfoliërende eigenschappen. Ze helpen tegen acneletsels, littekens, rimpels en verkleuringen. Sterk verjongend en regenererend.
  Actieve bestanddelen:
  Slakkenserectie Filtrae
  Helix Aspersaslakkenslijm extract of Cryptosine, bevat:
  Allantoïne
  (Allantoïne - een derivaat van ureum met een sterk hydraterende, verzachtende en ontstekingsremmende werking. Het verzacht en egaliseert de opperhuid, beschermt tegen schadelijke externe factoren en versnelt de wondgenezing)
  Glycolzuur
  (Glycolzuur
  is voornamelijk verantwoordelijk voor het vertragen van het verouderingsproces, het verhogen van de productie van collageenvezels en het vasthouden van water in de huid. Het versnelt de celvernieuwing, verzacht en egaliseert de huid en verbetert de textuur. Het vermindert ook rimpels, vermindert zichtbaar littekens en verlicht pigmentvlekken. Het reguleert de talgproductie en vernauwt de talgklieruitgangen)
  Oplosbaar Collageen
  (Collageen is verantwoordelijk voor het behoud van het hydratatieniveau van de huid en verbetert de elasticiteit en stevigheid ervan. Het houdt zowel hydrofiele als lipofiele stoffen vast. Zo wordt TEWL (transepidermaal waterverlies) verminderd. De afgebroken moleculen dringen diep in de huid door, waar ze de bouwstof worden van natuurlijk collageen. Collageen vermindert de tekenen van huidveroudering en maakt de huid elastischer en gladder)
  Gehydroliseerde Elastine
  (Elastine geeft de huid elasticiteit en soepelheid. Het regenereert en herstelt de vitaliteit van de huid)
  Vitaminen A, C en E
  (hebben meerdere voedende en regenererende eigenschappen)
  Gebruiksaanwijzing:
  Ampullen zijn bestemd voor gebruik met de dermaroller, sonoforese, ultradilutie, infusie, mesotherapie zonder naalden en micro-naalden en voor uitwendig gebruik op de huid in de thuisverzorging. Aanbrengen op gereinigd gezicht, hals en decolleté.
  Verpakking: 10x3 ml
  AMPULLEN SYIS WAAROM GLAS?
  De glazen ampul van 3 ml bevat de hoogste concentratie actieve bestanddelen.
  Door het product te verpakken in steriele wegwerpampullen behouden we de microbiologische zuiverheid en stabiliteit van de werkzame stoffen.
  Een aseptische verpakking garandeert maximale veiligheid en ideale bewaaromstandigheden voor de ampul.
  Glazen ampullen reageren niet met serumcomponenten.
  Geavanceerde formulering ideaal voor speciale taken - regeneratie, huidverstrakking, normalisering van de vette huid of bestrijding van hyperpigmentatie.
  Door de waterige textuur wordt de ampul beter in de huid opgenomen en kan deze worden gebruikt tijdens apparaatbehandelingen zoals ultrasound, micro/naald mesotherapie, zuurstofinfusie, na microdermabrasie, radiofrequentie of massages.
  De ampulformules zijn gebaseerd op natuurlijke extracten, vitaminen en mineralen.
  Ze zijn geformuleerd volgens het huidtype, wat de juiste keuze van het product vergemakkelijkt.
  Eén ampul is voldoende voor een complete behandeling van gezicht, hals en decolleté.
  In de loop van het gebruik van de ampullen is het raadzaam deze aan te vullen met cosmetica uit de serie, omdat dit het effect vergroot.
  Na gebruik van onze ampullen wordt de huid zacht en fluweelzacht, met een verhoogde hydratatie en voeding. Het is een soort krachtinjectie voor de huid!
  SYIS
  991 Items

  Specifieke referenties

  Commentaar (0)
  Geen klantenbeoordelingen op het moment.

  SYIS AMPUÅKI MET ÅLIMAKA...

  € 15,20