0

AFSLANKROLSYSTEEM O-SHAPE II

€ 7.416,83
Inclusief belasting
Real Time: 5 Visitor right now
5906717415081
ACTIVESHOP
Hurry up! Only 1 item(s) left in Stock!
Aantal
Laatste items in voorraad


Het Slimming Roller System O-SHAPE II apparaat is nieuw op de markt van HI â TECH behandelingsapparaten. De meest efficiënte en beproefde technologieën zijn erin verwerkt, zodat wij er met voldoening gebruik van kunnen maken.

O-SHAPE II is een unieke combinatie van de voordelen en de enorme mogelijkheden van de drie populairste technologieën op het gebied van vetreductie: vacuüm, radiofrequentie en infrarood. Nu werken al deze procedures effectief samen in één apparaat.

Het apparaat is uitgerust met een pomp en unieke rollers die tevens bipolaire radiofrequentie-elektroden zijn die in Zwitserland zijn ontwikkeld en vervaardigd.

De computer controleert en wijzigt, indien nodig, de parameters van het apparaat in elke fase van de procedure en de intuïtieve bediening van de O-SHAPE II wordt bediend via een kleuren 8" LCD-touchscreen.


ENDODERMISCHE MASSA:

DeO-SHAPE II genereert een instelbaar vacuüm van 0-100kPa. Het toestel stimuleert op doeltreffende wijze het lymfestelsel door gebruik te maken van negatieve druk en een rolkop. In de loop van de behandeling worden de vetlagen door de negatieve druk op de huid en door de rollers die op de wieltjes zijn geplaatst, opnieuw gelokaliseerd, wordt de huidstructuur egaal en glad gemaakt en wordt tegelijkertijd de spanning van de huid verbeterd. Als gevolg van endothermische massagetherapie wordt cellulitis aanzienlijk verminderd en wordt het uiterlijk van de huid verbeterd. Door de afvoer van gifstoffen uit het lichaam en de verbetering van de miromusculaire vloeistoffen verbetert de lymfedrainage ook de stofwisselingsfuncties van het lichaam en leidt daardoor tot een blijvende vermindering van het lichaamsgewicht. Afhankelijk van de gekozen werkingsmodus kunnen de massagerollen tot 70 omwentelingen/minuut draaien.


RADIO GOLVEN:

DeO-SHAPE II zendt een bipolaire radiogolf uit op 5MHz met een vermogen van 30W, die kan doordringen tot in het onderhuidse weefsel 0,5-1,5cm onder het huidoppervlak. Radio lifting is een niet-invasieve en niet-chirurgische methode voor het stimuleren van de vernieuwing van collageen vezels en wanneer gebruikt in anti-cellulitis en vermageringstherapie, het niet alleen effectief verstevigt de huid, maar ook effectief verwijdert cellulitis en vermindert vet weefsel.


INFRA ROOD:

Het O-SHAPE II-apparaat heeft een extra infraroodfunctie die de afgifte van endogemische warmte versnelt, wat gunstig is voor de afslankingstherapie. De infrarode golflengte in dit apparaat is 700 nm. Infrarood beïnvloedt de mate van verwarming van het binnenste weefsel (tot 2 mm diep) waardoor de regeneratie van collageen- en elastinevezels wordt versneld. Bovendien verbetert deze functie de bloed- en lymfecirculatie en versnelt zij de stofwisseling.


40K COVITATIE:

Het O-SHAPE II-apparaat maakt gebruik van de nieuwste generatie ultradisperse cavitatietechnologie. De ultrageluidsgolven die door de ultrageluidskop worden uitgezonden, stimuleren de vorming van vibrerende luchtmoleculen binnenin het onderhuidse weefsel. Als gevolg van de ophoping en trilling van deze moleculen imploderen de vetcellen en worden de triglyceriden in de interstitiële ruimte opgenomen en op natuurlijke, gemakkelijke en onomkeerbare wijze via het lymfestelsel uit het lichaam verwijderd. Het Cavitatie 40K apparaat maakt gebruik van de hoogste kwaliteit geïntegreerde ultrasone transducer die een zeer stabiele, effectieve ultrasone golf genereert. Apparaten die gebruik maken van transducers van de nieuwste generatie hebben een uitzonderlijke levensduur en precisie en worden gebruikt in de meest veeleisende professionele toepassingen.


Technische gegevens:

800W
Zekeringen 220 V 5A / 110 V 10A

Groot mondstuk met rollen:
Druk van mondstuk 0-100 KPA
Gewichtssnelheid 70 omw/min
RF-energie 30 W
RF-frequentie 5M
Infrarode golflengte 700nm

Middelgroot rolspoor:
Stuwkracht 0-80KPA
Rolsnelheid 50RPM
RF-energie 30W
RF-frequentie 5M
Infrarode golflengte 700nm


Klein hoofd:
Depressie 0-40KPA
RF-energie 15 W
RF-frequentie 5M
Werkgebied 18.5X6mm


Cavitatie 40K:
Cavitatie frequentie 35-40KHz

ACTIVESHOP
1 Item

Specifieke referenties

AFSLANKROLSYSTEEM O-SHAPE II

€ 7.416,83