0

  AFSLANKROLSYSTEEM O-SHAPE II APPARAAT

  € 7.416,83
  Inclusief belasting
  Real Time: 5 Visitor right now
  5906717415081
  ACTIVESHOP
  Hurry up! Only 1 item(s) left in Stock!
  We deliver our products to European Union countries. To get 0% VAT for intra-community transaction provide us your valid EU VAT number
  Aantal
  Laatste items in voorraad


  Het Slimming Roller System O-SHAPE II apparaat is nieuw op de HI â TECH behandelmarkt. Het bevat de meest efficiÃ"nte en bewezen technologieÃ"n, die ons de voldoening van het gebruik geven.

  O-SHAPE II is een unieke combinatie van de voordelen en enorme mogelijkheden van de drie meest populaire technologieën in de vermindering van vetweefsel: negatieve druk, radiofrequentie en infrarood. Nu werken al deze procedures effectief samen in één enkel apparaat.

  Het apparaat is uitgerust met een pomp, unieke rollers en bipolaire radiofrequentie-elektroden die zijn ontworpen en vervaardigd in Zwitserland.

  Een computer controleert en wijzigt, indien nodig, de parameters van het apparaat in elke fase van de behandeling en de intuïtieve bediening van O-SHAPE II wordt geregeld via een 8-inch kleuren LCD-touchscreen.


  ENDODERMISCHE MASSA:

  DeO-SHAPE II genereert een instelbaar vacuüm van 0-100kPa. Door het gebruik van negatieve druk en de rollerbaan stimuleert het apparaat effectief het lymfestelsel. Tijdens de behandeling trekt het vacuüm in de huid en de op de koppen geplaatste rollers herplaatsen de lagen van het lymfestelsel, egaliseren de huidstructuur en maken deze glad, waardoor tegelijkertijd de huidskleur verbetert. Als gevolg van endothermische massagetherapie wordt cellulitis aanzienlijk verminderd en het uiterlijk van de huid verbeterd. Door gifstoffen uit het lichaam te verwijderen en de lymfatische vloeistoffen te verbeteren, verbetert de lymfedrainage ook de stofwisselingsfuncties van het lichaam, wat leidt tot een permanente vermindering van het lichaamsgewicht. Afhankelijk van de gekozen werkingswijze kunnen de massagerollen tot 70 omwentelingen per minuut draaien.


  RADIO GOLVEN:

  O-SHAPE II zendt een bipolaire radiogolf uit op 5MHz frequentie met een vermogen van 30W, die kan doordringen in het onderhuidse weefsel 0,5-1,5cm onder het huidoppervlak. Radio lifting is een niet-invasieve en niet-chirurgische methode van stimulatie van collageenvezels regeneratie en wanneer gebruikt in anti-cellulite en afslanking therapieën, het niet alleen effectief verstevigt de huid, maar ook effectief verwijdert cellulitis en vermindert vetweefsel.


  INFRA RED:

  Het O-SHAPE II-apparaat heeft een extra infraroodfunctie die de afgifte van endogemische warmte, gunstig voor de afslanktherapie, versnelt. De InfraRood-golflengte in dit apparaat is 700nm. InfraRood beïnvloedt de mate van verwarming van het weefsel (tot 2mm diep), waardoor de regeneratie van collageen- en elastinevezels wordt versneld. Bovendien verbetert deze functie de bloed- en lymfecirculatie en versnelt het metabolisme.


  COVITATIE 40K:

  Het O-SHAPE II apparaat maakt gebruik van de nieuwste generatie ultradischarge cavitatie technologie. De ultradio golven die door de ultradio kop worden uitgezonden stimuleren de vorming van trillende luchtmoleculen in het onderhuidse weefsel. Als gevolg van de accumulatie en vibratie van deze moleculen imploderen de cellen van het lymfestelsel en komen de triglyceriden in de interstitiële ruimte terecht en worden ze op natuurlijke, gemakkelijke en onomkeerbare wijze uit het lichaam verwijderd via het lymfestelsel. Het apparaat Kawitacja 40K maakt gebruik van een hoogwaardige geïntegreerde ultradiumtransducer die een zeer stabiele, effectieve ultradiumgolf genereert. Apparaten met de nieuwste generatie transducers hebben een uitzonderlijke duurzaamheid en precisie en worden gebruikt in de meest veeleisende professionele toepassingen.


  Technische gegevens:

  800W
  Zekeringen 220 V 5A / 110 V 10A

  Grote knop met rollen:
  Druk van het mondstuk 0-100 KPA
  Gewichtssnelheid 70 rpm
  RF-energie 30 W
  RF-frequentie 5M
  Golflengte infrarood licht 700nm

  Middelgrote knop met rollen:
  Druk 0-80KPA
  Rollensnelheid 50RPM
  RF-energie 30 W
  RF-frequentie 5M
  Golflengte van infrarood licht 700nm


  Kleine kop:
  Druk 0-40KPA
  RF-energie 15 W
  RF-frequentie 5M
  Werkgebied 18,5X6mm


  40K cavitatie:
  Cavitatiefrequentie 35-40KHz

  ACTIVESHOP
  1 Item

  Specifieke referenties

  Commentaar (0)
  Geen klantenbeoordelingen op het moment.

  AFSLANKROLSYSTEEM O-SHAPE...

  € 7.416,83