0

YOSHIDA WATERSTOF ZUIVERINGSEENHEID 5IN1 H5020

€ 2.782,93
Inclusief belasting
Real Time: 5 Visitor right now
5906717413063
Hurry up! Only 3 item(s) left in Stock!
Aantal

Nieuw op de markt!
Yoshida Hydrogen Peeling is een innovatief apparaat dat de meest doeltreffende technologieën voor de revitalisering van de huid combineert.

Het apparaat omvat:
Waterstofpeeling
Waterbehandeling
Nevel
Ultrageluid
Radiogolven
Warm Koud Hoofd

Waterstof peeling

Het gebruik van gehydrogeneerd water heeft niet alleen de mogelijkheid om te reinigen, maar ook om het verouderingsproces te vertragen. Een extra waterstofmolecuul vangt vrije zuurstofmoleculen (vrije radicalen) op het huidoppervlak en combineert ze tot een watermolecuul dat onschadelijk is voor de huid en het lichaam. Het uitvoeren van deze behandeling in serie geeft spectaculaire effecten van huidverjonging en verheldering. Dankzij de speciale haarvaten is het reinigende effect zeer nauwkeurig en kan de behandeling zelfs op de gevoelige en tere huid worden uitgevoerd. Dit is een echte revolutie op de cosmeticamarkt.

Waterreiniging

Indien u op uw toestel niet over de mogelijkheid beschikt om waterhydrogenatie in te schakelen, kunt u de peeling uitvoeren met behulp van water met de zuigfunctie. Mineraalwater wordt aanbevolen. Scrubben is een grondige, hygiënische manier om dode huidcellen te verwijderen.

Spray

De sprayfunctie maakt het mogelijk de actieve bestanddelen op een zeer hygiënische en handige manier op de huid aan te brengen. Dankzij deze functie wordt het product gelijkmatig en in de juiste hoeveelheid aangebracht.

Echografie

In de volgende fase gebruiken we hoogfrequent ultrageluid. Het apparaat regelt de hoeveelheid en de diepte van de werkzame stof in de huid. Het ultrageluid verbetert de hydratatie, de voeding en de regeneratie van de huid. De producten dringen diep in de huid, zodat de actieve bestanddelen niet verdampen.

Radiogolven.

Het gebruik van radiogolven genereert endogene warmte in de huid, waardoor de collageen- en elastinevezels worden verwarmd tot een temperatuur van 45-57 graden Celsius. Het resultaat is een verkorting van de vezels die een niet-chirurgisch huidliftend effect geeft. Radiogolven stimuleren de groei van fibroblasten, waardoor de huid dikker wordt en er minder erytheem optreedt. Kies tussen drie verschillende golftypes en de sterkte van het handstuk.

Warm-koud behandelingshoofd

Een technologie die gebruik maakt van de temperatuursverandering in het hoofd. Kies of koelen of verwarmen in de insteloptie. Het temperatuurbereik van de hete kop is 40-55 graden Celsius en het temperatuurbereik van de koude kop is 15-20 graden Celsius. De warme en koude borstel stimuleert de huid om beter te functioneren, verbetert de conditie ervan, stimuleert de bloedvaten om te werken. Dit helpt om problemen met erytheem te verminderen, de bloedvaten te verstevigen, de huid af te koelen na sterk stimulerende behandelingen of bij het begin van de behandeling de poriën te verwijden en het weefsel op te warmen door het gebruik van verzachtende maskers.


De combinatie van alle in het apparaat opgenomen technologieën maakt een uitgebreide revitalisering van de huid en spectaculaire resultaten na de behandeling mogelijk.

Technische gegevens van het apparaat :

Nominale spanning/vermogen AC 100-120Vï½ AC 220-240Vï½
Werkfrequentie 50/60Hz
Nominaal vermogen 190W
Afmetingen (LXWXH) 61*41*90.1cm
Gewicht 50Kg

3 Items

Specifieke referenties

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

YOSHIDA WATERSTOF...

€ 2.782,93