0

WATERSTOFZUIVERINGSINSTALLATIE YOSHIDA LOTUS 5IN1

€ 2.441,46
Inclusief belasting
Real Time: 5 Visitor right now
5906717415074
YOSHIDA
Hurry up! Only 1 item(s) left in Stock!
Aantal
Laatste items in voorraad

Nieuw op de markt!
Yoshida Hydrogen Peeling is een innovatief apparaat dat de meest effectieve technologieën voor huidrevitalisatie combineert.

Het apparaat omvat:
waterstofpeeling
waterzuivering
spray
ultradźwiÄki
radiogolven
warm/koud gaasje

Waterstofpeeling

Het gebruik van waterhydrogenatietechnologie heeft niet alleen een zuiverende werking, maar helpt ook het verouderingsproces te vertragen. Een extra waterstofmolecuul vangt de vrije zuurstofmoleculen (vrije radicalen) op het huidoppervlak en zet ze om in watermoleculen die onschadelijk zijn voor de huid en het lichaam. Door deze behandeling in serie uit te voeren worden spectaculaire verjongende en verhelderende effecten op de huid bereikt. Dankzij speciale kapjes is het reinigingseffect zeer nauwkeurig en kan de behandeling zelfs op de tere en gevoelige huid worden uitgevoerd. Dit is een echte revolutie op de cosmetische markt.

Waterreiniging

Als u de waterzuiveringsoptie van het apparaat niet activeert, kunt u de peeling uitvoeren met behulp van water met de zuigfunctie. Het gebruik van mineraalwater wordt aanbevolen. Scrubben is een grondige, hygiënische manier om dode huidcellen te verwijderen.

Sproeien

Met de sprayfunctie kunt u de werkzame stoffen op een zeer hygiënische en handige manier op de huid aanbrengen. Dankzij deze functie wordt het product gelijkmatig en in de juiste hoeveelheid aangebracht.

Ultradźwiki

In de volgende fase gebruiken we hoogfrequent ultrageluid. Het apparaat regelt de hoeveelheid en de diepte van de werkzame stof die in de huid wordt gebracht. Het ultrageluid bevordert de hydratatie, verkwikking en regeneratie van de huid. De producten bereiken de diepe lagen van de huid en voorkomen dat de werkzame stoffen ontsnappen.

Radiogolven

Het gebruik van radiogolven genereert endogene warmte in de huid en verhit de collageen- en elastinevezels tot een temperatuur van 45-57 graden Celsius. Hierdoor verkorten de vezels en het effect is een niet-chirurgische lifting van de huid. Radiogolven stimuleren de groei van fibroblasten, waardoor de huid dikker wordt en er minder erytheem ontstaat. U kunt kiezen uit drie soorten golven en verschillende wattage niveaus.

De warm-koud-behandelingskop

Een technologie die gebruik maakt van de temperatuurverandering in de kop. Kies in de insteloptie voor koelen of verwarmen. Het temperatuurbereik van de warme plug is 40-55 graden Celsius, het temperatuurbereik van de koude plug is 15-20 graden Celsius. De warm-koud microbe stimuleert de huid om beter te functioneren, verbetert de conditie en stimuleert de bloedvaten om te werken. Dit vermindert erytheemproblemen, verhardt de bloedvaten, verkoelt de huid na sterk stimulerende behandelingen of verruimt aan het begin van de behandeling de poriën en verwarmt het weefsel met desquamerende maskers.


De combinatie van alle technologieën in het apparaat maakt een uitgebreide revitalisering van de huid en spectaculaire resultaten na de behandeling mogelijk.

Technische gegevens van het apparaat:

Nominale spanning/vermogen AC 100-120Vï½ AC 220-240Vï½
Werkfrequentie 50/60Hz
Nominaal vermogen 190W
Afmetingen (LXBXH) 54,5*121
Gewicht 50Kg

YOSHIDA
1 Item

Specifieke referenties

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

WATERSTOFZUIVERINGSINSTALLA...

€ 2.441,46