0

HYDRA FACIAL BUBBLE MACHINE WATERSTOF ZUIVERING 6in1 AQUA + 3 SYIS HYDRO LIQUIDS HYDROGEN

€ 994,85
Inclusief belasting
Real Time: 5 Visitor right now
5906717416118
ACTIVESHOP
Aantal

HYDROGEN PLUS is een innovatief toestel dat in één zes elementen verenigt die samen een spectaculair behandelingseffect geven.
RADIO GAVEN â het hoofd dat radiogolven uitzendt, wekt warmte op in de huid en het onderhuids weefsel. Het verwarmt het collageen waardoor het samentrekt en sterk wordt opgespannen en de structuur ervan wordt vernieuwd. Het resultaat is een verbetering van het gezichtsovaal, vermindering van rimpels en verstrakking van de huid.
ULTRADÅ¡KIKI â is een zeer efficiënte manier om de werkzame stoffen in cosmetica diep in de huid te brengen. Onder invloed van warmte verwijden de bloedvaten zich en neemt de toevoer van bloed, zuurstof en voedingsstoffen naar de cellen toe.
HYDROBRAZION â de nieuwste technologie voor het exfoliëren van de dode huid door middel van een speciaal ontworpen kop. Het resultaat is een gladde, diep gehydrateerde en stralende huid.
COLD HEAD â ontworpen om de geïrriteerde huid te kalmeren, aquaporas af te dichten na elektroporatie of actieve bestanddelen in cosmetica
OXYGEN SPRAY â het gebruik van een zoutoplossing om de huid te reinigen, terwijl het gebruik van een ampul afhankelijk van de samenstelling een effect op de huid zal hebben, bijv. hydraterend, oxygenatieremmend, regenererend
CAVITATIE PEELING â is een manier om de dode cellen van de hoornlaag van de huid te reinigen.
Technische gegevens:
Vermogen: 160W
Stroomvoorziening: 230V
Echografie frequentie: 1Mhz
Radiogolf frequentie: 2MHz, bipolair
Zuigkracht: 650cmHg
Waterdebiet: 30L
Druk: 90Kpa
Breedte 27 cm
Hoogte 27 cm met 41 cm hoofdhouder
Lengte 40 cm
ACTIVESHOP
89 Items

Specifieke referenties

HYDRA FACIAL BUBBLE MACHINE...

€ 994,85