0

  Kappersstoel barber GIULIO goud zwart GABBIANO

  € 1.149,99
  Inclusief belasting
  Real Time: 5 Visitor right now

  Kies voor een kappersstoel van een beproefde fabrikant die de functionaliteit en het comfort biedt die jij en je klanten verwachten, en die verkrijgbaar is voor een beslist betaalbare prijs.

  5906717433023
  GABBIANO
  We deliver our products to European Union countries. To get 0% VAT for intra-community transaction provide us your valid EU VAT number
  Aantal

  Als uw salon baardverzorging aanbiedt, kunnen wij u het perfecte barber kappersstoel voor uw barbershop aanbieden.
  Giulio kappersstoel.
  Deze comfortabele kappersstoel, met zijn grote verstelbereik, zorgt voor maximaal comfort voor zowel de behandelaar als de klant.
  Niet alleen de hoogte kan worden aangepast. U kunt ook de helling van de rugleuning aanpassen. De voetsteun en de lengte van de hoofdsteun.
  De Giulio kappersstoel is niet alleen comfortabel en gemakkelijk te regelen, maar heeft ook een ongewoon stijlvol ontwerp.
  Hij past perfect in interieurs in oude stijl. Uitstekend afgewerkt. Zelfs de kleinste details zijn met grote precisie gemaakt.
  Prachtige bekleding met originele textuur. Ecoleder van hoge kwaliteit, slijtvast en gemakkelijk te onderhouden. Het zware gietijzeren onderstel geeft het barber kapersstoel  perfecte stabiliteit, zelfs onder zware belasting.
  47 Items

  Specifieke referenties

  Commentaar (0)
  Geen klantenbeoordelingen op het moment.

  Kappersstoel barber GIULIO...

  € 1.149,99

  New arrival