0

BARBICIDE HAND DISINFECTION voor hand- en huiddesinfectie 250 ml

€ 9,54
Inclusief belasting
Real Time: 5 Visitor right now
17922602502
BARBICIDE
Aantal

Professioneel cosmeticgarden.nl/16desinfectie-en-sterilisatie" title="cosmeticgarden.nl/16desinfectie-en-sterilisatie" title="Desinfectie en Sterilisatie" rel="nofollow" style="color:#ffffff">Desinfectie en Sterilisatie" rel="nofollow" style="color:#ffffff">cosmeticgarden.nl/16desinfectie-en-sterilisatie" title="Desinfectie en Sterilisatie" rel="nofollow" style="color:#ffffff">ONTSMETTINGSMIDDEL voor huid en handen op alcoholbasis.

Doeltreffende ontsmetting van huid en handen.
Desinfecterende en antiseptische vloeistof voor hygiënische handdesinfectie door wrijven.
Doeltreffende bescherming tegen alle mechanismen van infectieoverdracht, zoals druppeltjes (niezen).
Bovendien bevat het aloë vera, dat de huid verzorgt en voorkomt dat ze uitdroogt. Ook aanbevolen voor mensen met een allergie.
De doeltreffendheid ervan is getest in vuile omstandigheden, zodat het kan worden gebruikt op microbiologisch besmette huid.
Het voldoet aan de eisen van de normen voor decosmeticgarden.nl/16desinfectie-en-sterilisatie" title="cosmeticgarden.nl/16desinfectie-en-sterilisatie" title="cosmeticgarden.nl/16desinfectie-en-sterilisatie" title="Desinfectie en Sterilisatie" rel="nofollow" style="color:#ffffff">Desinfectie en Sterilisatie" rel="nofollow" style="color:#ffffff">cosmeticgarden.nl/16desinfectie-en-sterilisatie" title="Desinfectie en Sterilisatie" rel="nofollow" style="color:#ffffff">Desinfectie en Sterilisatie" rel="nofollow" style="color:#ffffff"> medische sector, bijv. EN 1500.
Overeenkomstig de aanbeveling van de WHO bevat het ethanol dat het coronavirus COVID-19doeltreffend vernietigt
Het product heeft een bacteriostatische en gistbeschermende werking.
Inhoud van ethanol 60g/100g.
23 Items

Specifieke referenties

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

BARBICIDE HAND DISINFECTION...

€ 9,54