0

SYIS PODO LINE VOETMASKER MET ARGANOLIE 500ML

€ 12,16
Inclusief belasting
Real Time: 5 Visitor right now
5906717416439
SYIS
Aantal

VOETMASKER MET ARGANOLIE
Ontworpen voor de verzorging van de huid van de voeten. Dankzij ureum en glycolzuur verzacht het de problematische voethuid zeer goed. Melkzuur, arganolie en vitamine E hebben een versterkende, hydraterende en gladmakende werking. Aloë Vera extract heeft een ontstekingsremmende en verzachtende werking. Na het aanbrengen van het masker wordt de huid glad, zeer goed gevoed en gehydrateerd.
Actieve ingrediënten:
Ureum
Urea versnelt de regeneratie van de huid, heeft een vochtinbrengende werking, vergemakkelijkt de binding van water met keratine en verzacht de opperhuid. Het exfolieert en verhoogt de doorlaatbaarheid van de hoornlaag van de opperhuid, waardoor de actieve bestanddelen gemakkelijker kunnen doordringen.
Melkzuur
Melkzuur heeft hydraterende eigenschappen dankzij zijn vermogen om in de hoornlaag door te dringen. Het verzacht en exfolieert de verhoornde opperhuid.
Argania Spinosa Kernel Olie
Arganolie onderscheidt zich van andere oliën door haar sterk verstevigende werking. Het maakt de huid soepel en elastisch, vermindert littekens en striae, strijkt rimpels glad, verjongt en verbetert de teint van de huid.
Glycolzuur
Glycolzuur is in de eerste plaats verantwoordelijk voor het vertragen van het verouderingsproces, het verhogen van de collageenproductie en het vasthouden van water in de huid. Het versnelt de celvernieuwing, maakt de huid zachter en gladder en verbetert haar structuur. Het vermindert ook rimpels, vermindert zichtbaar littekens en maakt pigmentvlekken lichter. Het reguleert de talgafscheiding en sluit de talgklieropeningen af.
Tocoferylacetaat
Vitamine E heeft antioxiderende eigenschappen en vertraagt de huidveroudering en de radicale oxidatie van lipiden in de epidermis en dermis. Het voorkomt ontstekingen, verstevigt de bloedvatwanden en verbetert de bloedtoevoer van de huid.
Aloë Vera-extract
Aloë vera-extract is een krachtige antioxidant die rijk is aan vitamine A, C en E, mineralen zoals chroom, magnesium, kalium en calcium, alsmede enzymen en polysacchariden die de aanmaak van collageen versnellen. Aloë vera heeft een antibacteriële, schimmelwerende, ontstekingsremmende en verzachtende werking. Het heeft hydraterende en reinigende eigenschappen.
Container: 500 g
SYIS
123 Items

Specifieke referenties

SYIS PODO LINE VOETMASKER...

€ 12,16