0

SYIS PODO LINE Å"EL VOOR VOETEN MET PAARDENKASTANJE-EXTRACT 500 ML

€ 13,82
Inclusief belasting
Real Time: 5 Visitor right now
5906717416460
SYIS
Aantal

LOPEN Å"EL NAAR DE VOET

Voor de verzorging van de voethuid. Vooral aanbevolen bij zwellingen en roodheid, om deze te voorkomen en de wanden van de bloedvaten te versterken. Dankzij het mentholgehalte werkt het verkoelend en verzachtend. Extracten van arnica, paardenkastanje en salvia werken ontstekingsremmend en verzachtend.
Actieve bestanddelen:

Arnica Chamissonis Flower Extract
Arnica-extract vermindert de kwetsbaarheid en zwelling van bloedvaten. Versnelt de regeneratie van de huid. Verbetert de microcirculatie. Arnica-extract vermindert roodheid, werkt kalmerend en verzacht irritatie. Het werkt ook anti-jeuk en ontstekingsremmend. Het verbetert de hydratatie van de droge huid, vermindert schilfering en herstelt de elasticiteit.
Menthol
Menthol werkt verkoelend, anti-jeuk, anti-acne, verdovend, ontsmettend en verfrissend. Verbetert de bloedtoevoer naar de huid.
Aesculus Hippocastanum Seed Extract
Paardenkastanje-extract bevat flavonoïden, escinoïden, cumarineverbindingen en tannines die de wanden van de haarvaten afsluiten, hun broosheid verminderen en hun elasticiteit herstellen. Verbetert de doorbloeding van de huid en vermindert zwellingen. De bioflavonoïden in het extract remmen de afbraak van hyaluronzuur in de huid, wat de huidveroudering versnelt. Bovendien werkt het extract zuur- en oedeemremmend. Het is ook een natuurlijke zonnefilter en absorbeert UVB-straling.
Salvia Officinalis Extract
Een extract verkregen uit het kruidSalvia officinalis. Bevat stoffen als tannines, saponinen, triterpenen, flavonoïden, organische zuren. Het heeft een adstringerende, ontstekingsremmende en bacteriostatische werking. Door zijn bioactieve bestanddelen heeft het ook een antitranspirerende werking. Het versterkt de bloedvatwanden.
Inhoud: 500 ml
SYIS
202 Items

Specifieke referenties

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

SYIS PODO LINE Å"EL VOOR...

€ 13,82