0

SYIS PODO LINE VOETVERZORGING MET PAARDEKASTANJE-EXTRACT 500 ML

€ 13,82
Inclusief belasting
Real Time: 5 Visitor right now
5906717416460
SYIS
Aantal

VERKOELENDE GEL VOOR VOETEN

Ontworpen voor de verzorging van de huid van de voeten. Bijzonder aan te bevelen bij zwellingen en wallen, voorkomt de vorming ervan en verstevigt de bloedvatwanden. Dankzij het mentholgehalte heeft het een verkoelend en verzachtend effect. Extracten van arnica, paardenkastanje en salvia hebben een ontstekingsremmende en verzachtende werking.
Actieve ingrediënten:

Arnica Chamissonis bloemextract
Arnica-extract vermindert de kwetsbaarheid en de elasticiteit van de bloedvaten. Versnelt de regeneratie van de huid. Verbetert de microcirculatie. Arnica-extract vermindert roodheid, kalmeert en verzacht irritaties. Het heeft ook een anti-jeuk en anti-inflammatoire werking. Het verbetert de hydratatie van de droge huid, vermindert de schilfering en herstelt de elasticiteit.
Menthol
Menthol heeft een verkoelende, maagzuurremmende, verdovende, ontsmettende en verfrissende werking. Verbetert de doorbloeding van de huid.
Aesculus Hippocastanum Zaad Extract
Het extract van paardekastanje bevat flavonoïden, escinoïden, coumarinen en tanninen die de wanden van de haarvaten afdichten, hun kwetsbaarheid verminderen en hun elasticiteit herstellen. Verbetert de huiddoorbloeding en vermindert zwellingen. De bioflavonoïden in het extract remmen de afbraak van hyaluronzuur in de huid, wat huidveroudering versnelt. Bovendien heeft het extract een maagzuurremmende en jeukwerende werking. Het is ook een natuurlijke zonnefilter die UVB-straling absorbeert.
Salvia Officinalis Extract
Extract verkregen uit salvia kruid. Bevat o.a. tanninen, saponinen, triterpenen, flavonoïden en organische zuren. Het heeft adstringerende, ontstekingsremmende en bacteriostatische effecten. Dankzij de bioactieve bestanddelen heeft het ook een antitranspirerende werking. Versterkt de wanden van de bloedvaten.
Container: 500 ml
SYIS
38 Items

Specifieke referenties

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

SYIS PODO LINE...

€ 13,82