0

SYIS PODO LINE FOOT SCRUBBING PEARLS 350 G

€ 12,44
Inclusief belasting
Real Time: 5 Visitor right now
5906717416606
SYIS
Aantal

VOETWASSENDE PARELS
Voetscrubs op basis van ureum, verrijkt met uiterst waardevolle extracten van de bruine alg Ascophyllum Nodosum en bernagie. Ureum hydrateert, verzacht en exfolieert de opperhuid. Het heeft een antibacteriële werking en vergemakkelijkt de penetratie van actieve stoffen. Algenextracten reguleren het zuur-base-evenwicht, versterken de bloedvaten en maken de huid elastischer en beschermen tegen kloven.
Actieve bestanddelen:
Ureum
Ureum versnelt de regeneratie van de huid, heeft een hydraterende werking, vergemakkelijkt de binding van water door keratine en verzacht de opperhuid. Het exfolieert en verhoogt de permeabiliteit van de hoornlaag en vergemakkelijkt daardoor de penetratie van actieve bestanddelen. Ureum heeft ook een antibacteriële werking. Het is daarom zeer nuttig bij de verzorging van acne en heeft anti-acne eigenschappen. Het maakt de huid glad en soepel en heeft een cellulaire werking waardoor het zulke goede resultaten oplevert.
Fucus Vesiculosus-extract
Fucus vesiculosus extract, een alg uit de familie van de bruine zeewieren. Uitzonderlijk rijk aan jodium, broom, vitaminen, eiwitten en sporenelementen. Heeft ontgiftende, reinigende en drainerende eigenschappen. Het neutraliseert vrije radicalen. Het heeft een hydraterende en verstevigende werking en vertraagt het huidverouderingsproces.
Ascophyllum Nodosum Extract
Extract van Ascophyllum Nodosum, een alg uit de familie van de bruine zeewieren. Het heeft sterk regenererende, hydraterende en reinigende eigenschappen. Het verzacht ontstekingen, vermindert roodheid en verkleuring en kalmeert de schilferende en afbladderende huid.
Verpakking: 350 g
Gebruiksaanwijzing:
Los de parels op in warm water in een verhouding van 15 g parels per 3 l water. Laat de voeten 10 tot 15 minuten weken en droog ze daarna goed af.
*Ureumgehalte meer dan 75%.
SYIS
49 Items

Specifieke referenties

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

SYIS PODO LINE FOOT...

€ 12,44