0

SYIS PODO LINE VOET SCRUBBENDE PARELS 350 G

€ 12,44
Inclusief belasting
Real Time: 5 Visitor right now
5906717416606
SYIS
Aantal

VERZACHTENDE VOETPARELS
Vochtinbrengende parels voor de voeten, op basis van ureum, verrijkt met uiterst waardevolle extracten van de bruine alg Ascophyllum Nodosum en het blaaswier. Urea hydrateert, verzacht en exfolieert de vereelte huid. Het heeft een antibacteriële werking en vergemakkelijkt de penetratie van actieve stoffen. Algenextracten reguleren het zuur-base-evenwicht, versterken de bloedvaten, maken de huid soepel en beschermen haar tegen barsten.
Actieve ingrediënten:
Ureum
Urea versnelt de regeneratie van de huid, heeft een vochtinbrengende werking, vergemakkelijkt de binding van water door keratine en verzacht de opperhuid. Het exfolieert en verhoogt de doorlaatbaarheid van de hoornlaag, wat de penetratie van actieve bestanddelen vergemakkelijkt. Ureum heeft ook een antibacteriële werking. Het is daarom zeer nuttig bij de verzorging van de acnehuid en heeft anti-acidische eigenschappen. Het maakt de huid glad en soepel en werkt op cellulair niveau, daarom werkt het zo goed.
Fucus Vesiculosus-extract
Fucus vulosus extract, een alg van de bruinwierenfamilie. Uiterst rijk aan jodium, broom, vitaminen, eiwitten en sporenelementen. Het heeft ontgiftende, reinigende en drainerende eigenschappen. Het is verantwoordelijk voor de neutralisatie van vrije radicalen. Het heeft een hydraterende en verstevigende werking en vertraagt het verouderingsproces van de huid.
Ascophyllum Nodosum Extract
Extract van Ascophyllum Nodosum, een bruin zeewier. Het heeft sterk regenererende, hydraterende en zuiverende eigenschappen. Verzacht ontstekingen, doet roodheid en verkleuringen verdwijnen, verzacht schilfering en een schilferige huid.
Capaciteit: 350 g
Aanwijzingen voor gebruik:
Los de parels op in warm water in een verhouding: 15 g parels per 3 l water. Laat de voeten 10 tot 15 minuten weken en droog ze daarna goed af.
*Ureumgehalte meer dan 75%.
SYIS
91 Items

Specifieke referenties

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

SYIS PODO LINE VOET...

€ 12,44