0

SYIS PODO LINE VERFRISSENDE VOETPARELS 350G

€ 12,44
Inclusief belasting
Real Time: 5 Visitor right now
5906717416668
SYIS
Aantal

VERFRISSENDE VOETPARELS
Verfrissende voetparels op ureumbasis verrijkt met groene thee-extracten. Urea hydrateert, verzacht en verwijdert eelt. Het heeft een antibacteriële werking en vergemakkelijkt de penetratie van actieve stoffen. Groene thee-extract heeft ontstekingsremmende, antioxiderende en verzachtende effecten. Bovendien verfrissen en verzachten de parels.
Actieve ingrediënten:

Ureum
Urea versnelt de regeneratie van de huid, heeft een vochtinbrengende werking, vergemakkelijkt de binding van water door keratine en verzacht de opperhuid. Het exfolieert en verhoogt de doorlaatbaarheid van de hoornlaag van de opperhuid, waardoor de actieve bestanddelen gemakkelijker kunnen doordringen.
Groene thee-extract
Groene thee-extract heeft antioxiderende, anti-oxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen. Het stimuleert de celdeling, versnelt de genezing en vermindert irritatie. Het heeft een zeer gunstige invloed op de bloedvaten, waardoor deze krimpen.
Gebruiksaanwijzing:
Los de parels op in warm water in een verhouding: 15 g parels voor 3 l water. Laat de voeten 10 tot 15 minuten weken en droog ze daarna goed af.
Inhoud: 350 g

*Ureumgehalte meer dan 75%.
SYIS
107 Items

Specifieke referenties

SYIS PODO LINE VERFRISSENDE...

€ 12,44