0

SYIS UNDERO LINE VERFRISSENDE VOETPARELS 350G

€ 12,44
Inclusief belasting
Real Time: 5 Visitor right now
5906717416668
SYIS
Aantal

VERFRISSENDE VOETKRALEN
Verfrissende voetparels op basis van ureum, verrijkt met groene thee-extracten. Ureum hydrateert, verzacht en verwijdert eelt. Het heeft een antibacteriële werking en vergemakkelijkt de penetratie van actieve stoffen. Groene thee-extract heeft een ontstekingsremmende, antioxiderende en verzachtende werking. Daarnaast hebben de parels een verfrissende en gladmakende werking.
Actieve bestanddelen:

Ureum
Ureum versnelt de regeneratie van de huid, heeft een hydraterende werking, vergemakkelijkt de binding van water door keratine en verzacht de opperhuid. Het exfolieert en verhoogt de permeabiliteit van de hoornlaag en vergemakkelijkt daardoor de penetratie van actieve bestanddelen.
Groene thee-extract
Groene thee-extract heeft anti-oxiderende, antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen. Het stimuleert de celdeling, versnelt de genezing en vermindert irritatie. Heeft een zeer positief effect op de bloedvaten, waardoor deze samentrekken.
Gebruiksaanwijzing:
Los de parels op in warm water in de volgende verhouding: 15 g parels per 3 l water. Laat de voeten 10 tot 15 minuten weken en droog ze daarna goed af.
Verpakking: 350 g

*Ureumgehalte meer dan 75%.
SYIS
19 Items

Specifieke referenties

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

SYIS UNDERO LINE...

€ 12,44