0

COSMETISCHE SPA LIGSTOEL AZZURRO KRYSTAL 370-3 4 MOTOREN WIT GEWARMD

€ 2.324,39
Inclusief belasting
Real Time: 5 Visitor right now
5906717414350
AZZURRO
Hurry up! Only 2 item(s) left in Stock!
Aantal
Laatste items in voorraad

Comfort en kwaliteit van de apparatuur is een prioriteit voor elke eigenaar van een centrum voor esthetische geneeskunde, een professionele cosmeticastudio of een dagspa.
AZZURRO KRYSTAL COSMETIC LEAF is een bank van hoge klasse die het mogelijk maakt cosmetische ingrepen en alle soorten massages uit te voeren. Dankzij de elektrische bediening kunt u de bank gemakkelijk verstellen om het comfort van zowel de klant als de persoon die de procedure uitvoert te garanderen. Het moderne design en de functionaliteit van het meubilair maken het tot een fantastisch element van een moderne operatiekamer.
Een bijkomend voordeel is de mogelijkheid om 3 instellingen op te slaan. Hierdoor past de bank zich, na het kiezen van een van de twee, automatisch in alle vlakken aan de eerder gekozen posities aan. U kunt de gekozen instelling gemakkelijk terugzetten om afzonderlijke onderdelen opnieuw af te stellen. Na het indrukken van de "uitschakelen" toets, keert de bank terug naar de "nul" stand. De verwarmde matras maakt de functionaliteit en het comfort compleet.
SUPER KWALITEIT!!! 2 JAAR GARANTIE!!!
Afmetingen:
-lengteÅŸ 200cm
-breedteÅŸ 92cm
-hoogteÅŸ 62-80cm
-belastbaar tot 200kg
-nettogewicht 121kg

Afmetingen verpakking:
212 x 92 x 65 cm
AZZURRO
2 Items

Specifieke referenties

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

COSMETISCHE SPA LIGSTOEL...

€ 2.324,39