0

SYIS CRÈME MASKER MET HYALURONZUUR 200 ML

€ 13,27
Inclusief belasting
Real Time: 5 Visitor right now
5906717422010
SYIS
Aantal

CRÈMEMASKER MET HYALURONZUUR
Het masker is bedoeld voor de verzorging van de vochtarme, slappe en droge huid. Dankzij het hyaluronzuurgehalte heeft het masker een sterk hydraterende en vochtinbrengende werking. Het unieke ingrediënt in HyaCare Filler bevat unieke cross-linked hyaluronzuurdeeltjes die de huid elastischer en gladder maken. Fytinezuur heeft een anti-rimpel werking en panthenol heeft een verzachtende werking.
Actieve ingrediënten:
Natrium Hyaluronaat
Hyaluronzuur is een bestanddeel dat van nature in het lichaam voorkomt. Het verhoogt de elasticiteit van de opperhuidweefsels, collageen en elastinevezels. Het stimuleert de regeneratie van epithelia en de huid. Zijn unieke eigenschap is zijn grote capaciteit om water te binden en vast te houden.

Panthenol
Panthenol of provitamine B5 heeft een ontstekingsremmende en antibacteriële werking en versnelt de regeneratie van de huid. Het is een ingrediënt met helende, irritatie-verminderende en vochtinbrengende effecten.
Fytinezuur
Fytinezuur kan gevonden worden in granen. Het heeft een antioxiderende werking, verheldert hyperpigmentatie, vernauwt verwijde bloedvaten en hydrateert.
Gebruiksaanwijzing:
Aanbrengen
op een gereinigd gezicht en ongeveer 15-20 minuten laten inwerken. Spoel overgebleven product af met lauw water. Herhaal de behandeling 2-3 keer per week.
Container: 200 ml
SYIS
125 Items

Specifieke referenties

SYIS CRÈME MASKER MET...

€ 13,27