0
    SYIS CRÈMEMASKER VOOR DE COUPEROSE HUID 200ML
    SYIS CRÈMEMASKER VOOR DE COUPEROSE HUID 200ML
    SYIS CRÈMEMASKER VOOR DE COUPEROSE HUID 200ML
    SYIS CRÈMEMASKER VOOR DE COUPEROSE HUID 200ML
    SYIS CRÈMEMASKER VOOR DE COUPEROSE HUID 200ML
    SYIS CRÈMEMASKER VOOR DE COUPEROSE HUID 200ML
    SYIS CRÈMEMASKER VOOR DE COUPEROSE HUID 200ML

    SYIS CRÈMEMASKER VOOR DE COUPEROSE HUID 200ML

    € 12,71
    Inclusief belasting
    Real Time: 5 Visitor right now
    5906717416583

    CRÈMEMASKER VOOR COUPEROSE HUID

    Ontworpen voor de verzorging van de couperose, rode en gevoelige huid. Dankzij de inhoud van bisabolol, natuurlijk bestanddeel van Romeins kamille-extract en Neutrazene, heeft het masker ontstekingsremmende effecten en vernauwt het verwijde bloedvaten. Het is verrijkt met kostbare avocado- en zoete amandelolie. Arnica- en bamboe-extracten hebben een versterkende en verzegelende werking, gecombineerd met vitamine E en panthenol om roodheid te verzachten, de huid te hydrateren en te beschermen tegen vrije radicalen.
    Actieve ingrediënten:
    Arnica Chamissonis Extract
    Arnica-extract vermindert de kwetsbaarheid en elasticiteit van bloedvaten. Versnelt de regeneratie van de huid en verbetert de microcirculatie. Vermindert roodheid en heeft een kalmerend en verzachtend effect. Het heeft ook anti-jeuk en ontstekingsremmende effecten. Hydrateert en herstelt de elasticiteit.
    Persea Gratissima (Avocado) Olie
    Avocado-olie heeft 7 vitaminen: A,B,D,E,H,K,PP, een zeer hoge hoeveelheid onverzadigde vetzuren, aminozuren en eiwitten. Het bevat ook verzachtend chlorofyl en squalaan dat ontstekingsremmende en schimmelwerende eigenschappen heeft. Het hydrateert sterk, houdt water vast in de huid en heeft een revitaliserende en anti-allergische werking.
    Prunus Amygdalus Dulcis (Zoete Amandel) Olie
    Zoeteamandelolie bevat veel voedingsstoffen, zoals fytosterolen, eiwitten, lecithine, minerale zouten en vitamine A, E, D en B. Vitamine A en E vertragen het verouderingsproces en hebben een groot effect op de elasticiteit en stevigheid van de huid. Vitamine D beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf en B-vitamines zorgen voor een goede hydratatie van de cellen. Dankzij het gehalte aan onverzadigde zuren verzacht, voedt en regenereert het de huid en versterkt het de lipidenbarrière van de huid.
    Tocoferol
    Vitamine E heeft antioxiderende eigenschappen, remt het huidverouderingsproces en de radicale oxidatie van lipiden in de epidermis en dermis. Herstelt de natuurlijke barrière van de opperhuid en gaat irritatie effectief tegen. Het voorkomt ontstekingen, versterkt de bloedvatwanden en verbetert de doorbloeding van de huid.
    Panthenol
    Panthenol, d.w.z. provitamine B5, heeft ontstekingsremmende en antibacteriële effecten en versnelt het regeneratieproces van de huid. Het is een ingrediënt met helende, irritatieverlichtende en hydraterende effecten.
    Bisabolol
    α-bisabolol heeft ontstekingsremmende, zuurwerende en antibacteriële eigenschappen. Het beschermt tegen de vorming van roodheid, versnelt de genezing en verzacht irritatie.
    Bambusa Vulgaris Leaf/Stem Extract
    Bamboe-extract heeft sterke antioxiderende eigenschappen, kan UVA- en UVB-stralen absorberen en stimuleert fibroblasten om collageen aan te maken.
    Gebruiksaanwijzing: Aanbrengen op een gereinigd gezicht en decolleté. Na ongeveer 15-20 minuten het overtollige product afwassen met lauw water. Herhaal 2-3 keer per week.
    Verpakking: 200 ml
    SYIS
    234 Items

    Specifieke referenties

    ean13
    5906717416583
    Commentaar (0)
    Geen klantenbeoordelingen op het moment.

    SYIS CRÈMEMASKER VOOR DE...

    € 12,71