1
    SYIS CRÈMEMASKER VOOR ACNEGEVOELIGE HUID 200ML
    SYIS CRÈMEMASKER VOOR ACNEGEVOELIGE HUID 200ML
    SYIS CRÈMEMASKER VOOR ACNEGEVOELIGE HUID 200ML
    SYIS CRÈMEMASKER VOOR ACNEGEVOELIGE HUID 200ML
    SYIS CRÈMEMASKER VOOR ACNEGEVOELIGE HUID 200ML
    SYIS CRÈMEMASKER VOOR ACNEGEVOELIGE HUID 200ML
    SYIS CRÈMEMASKER VOOR ACNEGEVOELIGE HUID 200ML

    SYIS CRÈMEMASKER VOOR ACNEGEVOELIGE HUID 200ML

    € 11,88
    Inclusief belasting
    Real Time: 5 Visitor right now
    5906717416590

    ANTI-ACNE CRÈME MASKER

    Ontworpen voor de problematische en vette huid. Bevat salicylzuur en melkzuur met ontstekingsremmende eigenschappen. Ontstopt en reinigt de poriën en reguleert dankzij Regu-Seb langdurig de talgproductie. AzelaSphere met azelaïnezuur licht verkleuring op. Ananas- en bramenextracten hebben een exfoliërende en regenererende werking. Panthenol verzacht en kalmeert.
    Actieve ingrediënten:
    Kaolin
    Kaolin reinigt en revitaliseert de huid op milde wijze en heeft een verfrissende werking. Het verwijdert dode huidcellen en stimuleert weefselregeneratie. Het is een uitstekende regulator van de talgafscheiding, beschermt de huid effectief tegen de gevolgen van irritatie, versnelt de genezing en heeft een verzachtende werking. Sluit de poriën terwijl het de huid diep voedt, regenereert en gladstrijkt. Geeft de huid een natuurlijke vitaliteit.

    Melkzuur
    Melkzuur met hydraterende eigenschappen. Het heeft het vermogen om de hoornlaag van de opperhuid binnen te dringen. Reguleert de celvernieuwing van de huid om de huidtint te verbeteren. Bevordert de collageenproductie om de huid te verstevigen. Helpt bij puistjes en heeft een antibacteriële werking. Het verzacht de hoornlaag en verwijdert dode huid.

    Prunus Amygdalus Dulcis (Zoete Amandel) Olie
    Zoeteamandelolie bevat veel voedingsstoffen, zoals fytosterolen, eiwitten, lecithine, minerale zouten en vitamine A, E, D en B. Vitamine A en E vertragen het verouderingsproces en hebben een groot effect op de elasticiteit en stevigheid van de huid. Vitamine D beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf en B-vitamines zorgen voor een goede hydratatie van de cellen. Dankzij het gehalte aan onverzadigde zuren verzacht, revitaliseert en regenereert het de huid en versterkt het de lipidenbarrière van de huid.

    Tocoferol
    Vitamine E heeft antioxiderende eigenschappen, remt het huidverouderingsproces en de radicale oxidatie van lipiden in de epidermis en dermis. Herstelt de natuurlijke barrière van de opperhuid en gaat irritatie effectief tegen. Het voorkomt ontstekingen, versterkt de bloedvatwanden en verbetert de doorbloeding van de huid.

    Ananas Sativus Vruchtenextract
    Ananasextract bevat het enzym bromelaïne, dat eiwitten afbreekt. Uitwendig aangebracht, exfolieert bromelaïne zachtjes dode huidcellen en heeft het een verzachtende werking, waardoor het de geïrriteerde huid helpt te regenereren. Het heeft ontstekingsremmende en oedeemwerende effecten. Ananasextract combineert de voordelen van de zacht exfoliërende werking van bromelaïne met de revitaliserende en hydraterende werking van suikers, vitaminen en mineralen.

    Echinacea Purpurea Extract
    Echinacea purpurea extract bevat cafeïnezuurderivaten, flavonoïden, polyacetylenen, polysacchariden en kleine hoeveelheden essentiële olie. Het ondersteunt m.in. behandeling van acneletsels, psoriasis, eczeem of herpes. Het verzacht irritaties en ontstekingen, hydrateert, regenereert, neutraliseert vrije radicalen, maakt de huid elastischer en verstevigt haar. Het beschermt tegen de schadelijke effecten van externe factoren en vertraagt het huidverouderingsproces.
    Panthenol
    Panthenol, provitamine B5. Deze B-vitamine zit in elke levende cel van de huid en het haar. Het heeft ontstekingsremmende en antibacteriële effecten en versnelt de regeneratie van de huid. Het zorgt ervoor dat de huid glad aanvoelt. Het is een helend, verzachtend en hydraterend ingrediënt. Het dringt gemakkelijk door in de huid, vermindert epidermaal waterverlies en hydrateert de huid effectief, waardoor deze zacht en soepel wordt. Helpt bij wondgenezing, kleine huidverwondingen en de behandeling van littekens.

    Serenoa Serrulata Vruchtenextract
    Saba palm extract vermindert zichtbaar wallen en talgproductie, verzacht ontstekingen en helpt acne laesies te bestrijden.

    Sesamum Indicum (Sesam) zaadolie
    Sesamolie bevat omega 6 linolzuur dat opmerkelijke verzachtende en revitaliserende eigenschappen heeft, hydrateert en kalmeert. Het heeft antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen, waardoor het ideaal is voor de behandeling van mycose en acne. Het reguleert de functie van de olieklieren, versterkt de wanden van de bloedvaten, verstevigt, verhoogt de elasticiteit en regeneratie, verwarmt en beschermt.

    Argania Spinosa Kernel Olie
    Arganolie versterkt haar, nagels en huid, regenereert sterk, verlicht symptomen van acne, hydrateert en beschermt tegen zon en wind. Arganolie is rijk aan vitamine E en onverzadigde vetzuren en heeft gladmakende, antiseptische en beschermende eigenschappen.

    Salicylzuur
    Salicylzuur, β-hydroxyzuur. Heeft bacteriostatische, ontstekingsremmende, schimmelwerende, keratolytische en jeukwerende eigenschappen. Het voorkomt de vorming van acneletsels en wordt vooral aanbevolen voor de huid met overmatige talgproductie. Salicylzuur reinigt talgklieren, versnelt huidvernieuwing en -genezing, heeft een peelende werking en vermindert de zichtbaarheid van lichte littekens.

    Azelaïnezuur
    Het belangrijkste effect vanazelaïnezuur is ontstekingsremmend en antibacterieel; het remt de groei van Propionibacterium acnes bacteriën. Het vermindert mee-eters, papulopustuleuze acne en is nuttig in de strijd tegen acne vulgaris. Het vermindert de talgproductie en reguleert de hyperkeratose van de huid. Dankzij de tyrosinase-remmende eigenschappen egaliseert het de huidtint en vermindert het hyperpigmentatie.
    Gebruiksaanwijzing: Aanbrengen op een gereinigd gezicht en decolleté. Na ongeveer 15-20 minuten het overtollige product afwassen met lauw water. Herhaal 1-2 keer per week.
    Verpakking: 200 ml
    SYIS
    256 Items

    Specifieke referenties

    ean13
    5906717416590
    Commentaar (0)
    Geen klantenbeoordelingen op het moment.

    SYIS CRÈMEMASKER VOOR...

    € 11,88