0

SYIS TRIPEPTIDE ADDER CREME MET Å"MIA GIF 50ML

€ 11,05
Inclusief belasting
Real Time: 5 Visitor right now
5906717416286
SYIS
Aantal

TRIPEPTIDE ADDER CREME
Ontworpen voor de rijpere huid die behoefte heeft aan een opgevulde gezichtscontour, vermindering van rimpels en een verjongend en gladstrijkend effect. Bevat een synthetisch eiwit naar het voorbeeld van het gif van Tropidolaemus wagleri. Dit eiwit ontspant de gespannen gezichtsspieren op milde wijze, waardoor bestaande rimpels worden gladgestreken en de vorming van nieuwe rimpels wordt voorkomen. De crème bevat Spilanthes Acmella plantenextract met een verstevigende, gladmakende en elastiserende werking.
Actieve ingrediënten:
Ureum
Urea versnelt de regeneratie van de huid, heeft een vochtinbrengende werking, vergemakkelijkt de binding van water door keratine en verzacht de opperhuid. Het exfolieert en verhoogt de doorlaatbaarheid van de hoornlaag, wat de penetratie van de actieve bestanddelen vergemakkelijkt Urea heeft ook een antibacteriële werking. Het is daarom zeer nuttig bij de verzorging van de acnehuid en heeft anti-acidische eigenschappen. Het maakt de huid glad en soepel.
Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetateâ¨.
Synthetische imitatie van het gif van Tropidolaemus wagleri dat de microsamentrekkingen van de gezichtsspieren vermindert, waardoor bestaande rimpels zachtjes worden gladgestreken en de vorming van nieuwe rimpels wordt voorkomen.
Enteromorpha Compressa Extract
Het extract van groene algen heeft een hoge antioxidantwerking. Dankzij de overvloed aan B-vitaminen, die een belangrijke invloed hebben op het metabolisme van lipiden en proteïnen, is het in staat de epidermis te regenereren. Het bevat vitamine E en C en β-caroteen die de wanden van de bloedvaten versterken en de processen in de huid activeren. Het stimuleert de microcirculatie en heeft een regenererend effect.
Spilanthes Acmella bloemextract
Dankzij zijn samenstelling is het plantenextract Spilanthes Acmella een innoverend plantaardig actief bestanddeel met verstevigende en anti-rimpelwerking geworden. Het stimuleert de fibroblasten om collageen en elastine aan te maken. Heeft een ontspannende werking, verhoogt de dichtheid en stevigheid van de huid. Zorgt voor een snelle regeneratie van collageenvezels en maakt de huid zichtbaar gladder.
Container: 50 ml
SYIS
106 Items

Specifieke referenties

SYIS TRIPEPTIDE ADDER CREME...

€ 11,05