1

SYIS CRÈME MET SLAK HELIX EXTRACT 100ML

€ 12,71
Inclusief belasting
Real Time: 5 Visitor right now
5906717416828
SYIS
Aantal

CRÈME MET SLAKKENEXTRACT

Ontworpen voor alle huidtypes. Het wordt vooral aanbevolen voor de verzorging van de huid die gevoelig is voor acne, de huid die gevoelig is voor hyperpigmentatie en de huid die behoefte heeft aan hydratatie, verkwikking en vooral regeneratie. De crème versnelt de regeneratie van beschadigde opperhuid, heeft antibacteriële, bacteriostatische en zacht exfoliërende eigenschappen. Het helpt in de strijd tegen acne, littekens, rimpels en verkleuringen. Maakt de huid glad, verheldert, verstevigt, verjongt en hydrateert haar diepgaand om haar weer een gezond aanzien te geven.
Slak Serectie Filtrae
Helix Aspersa slakkenslijm extract of Cryptozine, bevat:
Allantoïne
Allantoïne - een derivaat van ureum met sterke hydraterende, verzachtende en ontstekingsremmende effecten. Het verzacht en egaliseert de opperhuid, beschermt tegen schadelijke externe factoren en versnelt de wondgenezing.
Glycolzuur
Glycolzuur is vooral verantwoordelijk voor het vertragen van het verouderingsproces, het verhogen van de productie van collageenvezels en het vasthouden van water in de huid. Het versnelt de celvernieuwing, maakt de huid zachter en gladder en verbetert de textuur. Het vermindert ook rimpels, vermindert zichtbaar littekens en maakt pigmentvlekken lichter. Het reguleert de talgafscheiding en verkort de afvoergangen van de talgklier.
Oplosbaar collageen
Collageen houdt het vochtgehalte van de huid op peil en verbetert de elasticiteit en stevigheid ervan. Het houdt zowel hydrofiele als lipofiele stoffen vast. Op die manier wordt het TEWL (transepidermaal waterverlies) verminderd. De afgebroken deeltjes dringen diep in de huid door waar ze de bouwstof worden van natuurlijk collageen. Collageen vermindert de tekenen van huidveroudering en maakt de huid elastischer en gladder.
Gehydrolyseerde Elastine
Elastine geeft de huid elasticiteit en soepelheid, regenereert en herstelt de vitaliteit van de huid.
Vitamine A, C en E
Het heeft vele voedende en regenererende eigenschappen.
Andere werkzame bestanddelen:
Ureum
Urea versnelt de regeneratie van de huid, heeft een vochtinbrengende werking, vergemakkelijkt de binding van water door keratine en verzacht de opperhuid. Het exfolieert en verhoogt de doorlaatbaarheid van de hoornlaag, wat de penetratie van de actieve bestanddelen vergemakkelijkt Urea heeft ook een antibacteriële werking. Het is daarom zeer nuttig bij de verzorging van de acnehuid en heeft anti-acidische eigenschappen. Het maakt de huid glad en soepel.
Enteromorpha Compressa Extract
Het extract van groene algen heeft een hoge antioxidantwerking. Dankzij de overvloed aan B-vitaminen, die een aanzienlijke invloed hebben op het metabolisme van lipiden en proteïnen, vertoont het een vermogen om de opperhuid te regenereren. Het bevat vitamine E en C en β-caroteen die de wanden van de bloedvaten versterken en de processen in de huid activeren. Het stimuleert de microcirculatie en heeft een regenererend effect.
Natrium Hyaluronaat
Hyaluronzuur is een natuurlijk bestanddeel van het lichaam. Het verhoogt de elasticiteit van de weefsels (opperhuid, collageen en elastinevezels). Het stimuleert de regeneratie van epithelia en de intrinsieke huid. Een afname van de hoeveelheid hyaluronzuur is een van de oorzaken van droogte en rimpels van de huid. Zijn unieke eigenschap is zijn grote capaciteit om water te binden en vast te houden. Een goed gehydrateerde huid wordt glad, soepel en elastisch en verhoogt de penetratie van actieve ingrediënten in de huid.
Container: 100 ml
SYIS
324 Items

Specifieke referenties

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

SYIS CRÈME MET SLAK HELIX...

€ 12,71