1
    SYIS CRÈME MET SLAKKENHELIXEXTRACT 100ML
    SYIS CRÈME MET SLAKKENHELIXEXTRACT 100ML
    SYIS CRÈME MET SLAKKENHELIXEXTRACT 100ML
    SYIS CRÈME MET SLAKKENHELIXEXTRACT 100ML
    SYIS CRÈME MET SLAKKENHELIXEXTRACT 100ML

    SYIS CRÈME MET SLAKKENHELIXEXTRACT 100ML

    € 12,71
    Inclusief belasting
    Real Time: 5 Visitor right now
    5906717416828

    CRÈME MET ÅLIMAKA HELIX-EXTRACT

    Ontwikkeld voor alle huidtypes. Deze crème wordt met name aanbevolen voor de verzorging van de acnegevoelige huid, de huid die gevoelig is voor hyperpigmentatie en de huid die hydratatie, een oppepper en vooral regeneratie nodig heeft. De crème versnelt de regeneratie van beschadigde opperhuid en heeft antibacteriële, bacteriostatische en mild exfoliërende eigenschappen. Het helpt in de strijd tegen acneletsels, littekens, rimpels en verkleuringen. Het maakt de huid gladder, verheldert, verstevigt, verjongt en hydrateert diep om de huid er weer gezond uit te laten zien.
    Slakkenserectie Filtrae
    Helix AspersaSlakkenslijm Extract, of Cryptosine, bevat:
    Allantoïne
    Allantoïne - een derivaat van ureum met een sterk hydraterende, verzachtende en ontstekingsremmende werking. Het verzacht en egaliseert de opperhuid, beschermt tegen schadelijke externe factoren en versnelt de wondgenezing.
    Glycolzuur
    Glycolzuur is voornamelijk verantwoordelijk voor het vertragen van het verouderingsproces, het verhogen van de productie van collageenvezels en het vasthouden van water in de huid. Het versnelt de celvernieuwing, verzacht en egaliseert de huid en verbetert de textuur. Het vermindert ook rimpels, vermindert zichtbaar littekens en maakt pigmentvlekken lichter. Het reguleert de talgproductie en vernauwt de talgklieruitgangen.
    Oplosbaar Collageen
    Collageenis verantwoordelijk voor het in stand houden van het hydratatieniveau van de huid en verbetert de elasticiteit en stevigheid ervan. Het houdt zowel hydrofiele als lipofiele stoffen vast. Op deze manier wordt TEWL (transepidermaal waterverlies) verminderd. De afgebroken moleculen dringen diep in de huid door, waar ze de bouwstof van natuurlijk collageen worden. Collageen vermindert de tekenen van huidveroudering en maakt de huid elastischer en gladder.
    Gehydroliseerde Elastine
    Elastine geeft de huid stevigheid en elasticiteit, regenereert en herstelt de vitaliteit van de huid.
    Vitamine A, C en E
    hebben meervoudige voedende en regenererende eigenschappen.
    Andere werkzame stoffen:
    Ureum
    Urea versnelt de regeneratie van de huid, heeft een hydraterend effect, vergemakkelijkt de binding van water door keratine en verzacht de opperhuid. Het exfolieert en verhoogt de doorlaatbaarheid van de hoornlaag, waardoor actieve ingrediënten gemakkelijker kunnen binnendringen. Urea heeft ook een antimicrobiële werking. Het is daarom zeer nuttig bij acneverzorging en heeft anti-acne eigenschappen. Het maakt de huid glad en stevig.
    Enteromorpha Compressa Extract
    Groene-algenextract heeft een hoge antioxidantwerking. Dankzij de overvloed aan B-vitamines, die een aanzienlijke invloed hebben op de vet- en eiwitstofwisseling, kan het de opperhuid regenereren. De vitaminen E, C en β-caroteen versterken de bloedvatwanden en activeren huidprocessen. Het stimuleert de microcirculatie en heeft een regeneratieve werking.
    Natriumhyaluronaat
    Hyaluronzuur is een natuurlijk bestanddeel van het lichaam. Het verbetert de weefselelasticiteit (opperhuid, collageen- en elastinevezels). Stimuleert de regeneratie van opperhuid en huid. Een afname van de hoeveelheid hyaluronzuur is een van de oorzaken van droogheid en rimpelvorming van de huid. De unieke eigenschap is het grote vermogen om water te binden en vast te houden. Een goed gehydrateerde huid wordt glad, soepel, elastisch en verhoogt de penetratie van actieve stoffen in de huid.
    Verpakking: 100 ml
    SYIS
    284 Items

    Specifieke referenties

    ean13
    5906717416828
    Commentaar (0)
    Geen klantenbeoordelingen op het moment.

    SYIS CRÈME MET...

    € 12,71