0

FARMONA FAR-X Actief liftend concentraat - thuisgebruik 5x5 ml

€ 25,85
Inclusief belasting
Real Time: 5 Visitor right now
5900117010020
FARMONA
Hurry up! Only 7 item(s) left in Stock!
Aantal

FARMONA FAR-X Actief Krachtig liftend concentraat - thuisgebruik 5x5ml
FAR-X is een uniek actief liftend product voor zowel professionele schoonheidssalons als voor thuisgebruik. Het is bestemd voor alle huidtypen, in het bijzonder voor de ouder wordende huid met talrijke rimpels. De nieuwe generatie 3D LIFT neuropeptide in het preparaat is een perfect alternatief voor botulinum toxine. Bovendien is de samenstelling verrijkt met hyaluronzuur dat de huid perfect hydrateert en met fytinezuur dat de kleur egaliseert.
AANBEVOLEN AANTAL BEHANDELINGEN: 3-5 behandelingen in een reeks, eenmaal per week of eenmaal om de twee weken. Het aantal behandelingen en de duur ervan moeten individueel aan elk geval worden aangepast, afhankelijk van het huidtype, het doel van de behandeling en de na de eerste toepassing bereikte resultaten.
DUUR VAN DE BEHANDELING: 50 minuten DOEL: Elk huidtype. Bijzonder aanbevolen voor de huid - eerste tekenen van veroudering - rijp met talrijke rimpels - grijs, vermoeid, droog - verlies van stevigheid en elasticiteit
PRINCIPES: etterende en inflammatoire aandoeningen, bacteriële infecties, virale infecties (herpes, wratten), allergische aandoeningen, onderbreking van de continuïteit van de huid, acne in zijn actieve fase, allergie voor de gebruikte stoffen, gevoeligheid voor littekenvorming, direct voor en na het zonnebaden, retinoïdtherapie (tot 6 ms. rug), huidziekten (atopische dermatitis, etterende acne, acuminose, littekenvorming, psoriasis, eczeem), chirurgische ingrepen in het gebied van de huid die een peeling ondergaat (tot 2 maanden terug), zwangerschap en borstvoeding.
EFFECTEN: - significante facelift - verbetering van het gezichtsovaal - gladstrijken van rimpels - egale huidskleur - versteviging en elasticiteit van de huid.
7 Items

Specifieke referenties

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

FARMONA FAR-X Actief...

€ 25,85