0
  • Aanbieding!

FREESMACHINE MET EXO PODO LIJN OPRIT

€ 1.465,04
Inclusief belasting
Real Time: 5 Visitor right now
5906717428845
EXO
Aantal

De EXO PODO LINE freesmachine EXO PODO LINE is ontworpen en gebouwd in overeenstemming met de Richtlijn 93/42/EEG betreffende medische hulpmiddelen en is gewijzigd om de kwaliteit en de veiligheid te waarborgen.
Dit toestel is bestemd voor de behandeling van voetkwalen en professionele pedicureprocedures en mag alleen worden gebruikt door een gekwalificeerde podoloog of pedicure. De freesmachine (micromotor) heeft een soepele variabele snelheidsregeling tot 30.000 omw/min, kan worden omgeschakeld van rechtsom naar linksom en is voorzien van een stofafzuiginstallatie. Een onmisbaar voordeel van het apparaat is het elektronische display waarmee de intensiteit van de behandeling kan worden geregeld en het buitengewone vermogen van de zuigturbine van 300 W.
De machine is uitgerust met een filtervulteller.
De machine is verkrijgbaar in het wit.
Al het stof dat tijdens de werking wordt afgezogen, wordt in de afzuigturbine of de absorber gezogen. Hierdoor inhaleert iemand die veel procedures per dag uitvoert, niet al het afgezogen materiaal. Daarbij beschermt hij vooral zijn eigen voeten. Werken met een frees met stofafzuiging heeft nog een voordeel: het stof circuleert niet in de behandelkamer. Hierdoor zet het zich niet af op meubels en voorwerpen en kweekt het geen bacteriën en virussen die de huid en de nagels koloniseren. Kortom, een stofafzuiging wordt niet alleen om esthetische redenen gebruikt, maar ook om hygiënische en gezondheidsredenen. Bij de keuze van een pedicure-freesmachine is het raadzaam er een te kiezen met een schraper.
Vervangingsfilters zijn ook verkrijgbaar.

De set bestaat uit:
- controle-eenheid
- handstuk met micromotor 30.000 omw/min
- handstukhouder
- garantie

Technische gegevens:
Spanning 230 V/50 Hz
Zuigturbine 300 W
Micro-motor: 50 W 5,86 Nm / 30.000 omwentelingen/min
Gewicht: 4,0 kg (set)
Zekering: T3,15 A
Isolatieklasse 2, type B
Geluidsniveau: 56.3dB-65.3dB
54 Items

Specifieke referenties

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

FREESMACHINE MET EXO PODO...

€ 1.465,04