0

  FARMONA RETIN GOLD Liftende en oplichtende oogcrème 50 ml

  € 15,21
  Inclusief belasting
  Real Time: 5 Visitor right now
  5900117951545
  FARMONA
  Hurry up! Only 6 item(s) left in Stock!
  We deliver our products to European Union countries. To get 0% VAT for intra-community transaction provide us your valid EU VAT number
  Aantal

  FARMONA RETIN GOUD Liftende en oplichtende oogcrème 50ml
  Goud is een van de zeldzaamste elementen in de natuur, zijn helende en verzorgende eigenschappen zijn al honderden jaren bekend. De specialisten van Laboratorium Kosmetyków Naturalnych FARMONA hebben besloten de werking van colloïdaal goud te combineren met retinol en hebben een luxueuze verstevigende en verhelderende behandeling voor het gezicht, de hals en het decolleté gecreëerd. Dankzij zorgvuldig geselecteerde actieve ingrediënten ziet de huid er jonger, stralend en vol energie uit.
  DOEL: Alle soorten rijpere huid (50+), huid rond de ogen met zichtbare tekenen van veroudering en dofheid, die verheldering en versteviging nodig heeft.
  RESULTATEN: verbetering van de hydratatie, stevigheid en strakheid van de oogzone, vermindering van rimpels en donkere kringen, optisch verhelderen en verlichten, vermindering van vermoeidheid, herstel van een stralende en jeugdige gloed. ONMIDDELLIJKE VERMINDERING VAN ZICHTBARE RIMPELS EN TEKENEN VAN VERMOEIDHEID.
  6 Items

  Specifieke referenties

  Commentaar (0)
  Geen klantenbeoordelingen op het moment.

  FARMONA RETIN GOLD Liftende...

  € 15,21