2

  APIS ZUURSTOFVORMEND ALGENMASKER MET ACTIEVE ZUURSTOF 250 G

  € 15,76
  Inclusief belasting
  Real Time: 5 Visitor right now
  5901810006556
  APIS
  We deliver our products to European Union countries. To get 0% VAT for intra-community transaction provide us your valid EU VAT number
  Aantal

  Het masker bevat een innovatieve combinatie van zuurstofintensieve ingrediënten die de receptoren van de huid stimuleren. Actieve zuurstof verhoogt de zuurstoftoevoer naar de huid onmiddellijk, waardoor het energieniveau van de cellen verbetert voor een gezonde stofwisseling. Sepitonic M3, een combinatie van mineralen en co-enzym Q10 verbeteren de celademhaling. Verrijkt met hyaluronzuur en sisalextract om de huid diep te hydrateren, glad te maken en rimpels te verminderen om de celvernieuwing te bevorderen. Dankzij de hoge werkzaamheid van de selectief gekozen ingrediënten krijgt de huid haar natuurlijke schoonheid, frisheid, glans en vitaliteit terug.
  Indicaties: voor de grauwe, vermoeide, energie- en stralingsarme huid.
  Gebruiksaanwijzing: voeg ca. 40 ml stilstaand mineraalwater toe aan ca. 15 g masker en roer krachtig tot een dikke consistentie. Breng met een spatel aan op gezicht en hals en laat 15-20 minuten intrekken. Zodra het masker is opgedroogd, verwijdert u het door het er volledig af te trekken en eventuele resten af te spoelen met tonic.
  15 Items

  Specifieke referenties

  Commentaar (0)
  Geen klantenbeoordelingen op het moment.

  APIS ZUURSTOFVORMEND...

  € 15,76