0

  APIS AMPUÅKI Concentraat met Tens UpTM Complex 5x5ml

  € 18,79
  Inclusief belasting
  Real Time: 5 Visitor right now
  5901810003654
  APIS
  Hurry up! Only 4 item(s) left in Stock!
  We deliver our products to European Union countries. To get 0% VAT for intra-community transaction provide us your valid EU VAT number
  Aantal

  Voor de rijpere huid die een onmiddellijke lifting nodig heeft.
  Een intensieve formule met een sterk geconcentreerd, baanbrekend TENS'UPâ¢-complex voor een perfecte egalisatie en verstrakking. Het is in-vivo aangetoond dat het een onmiddellijk en langdurig effect heeft. Het combineert een liftende subactie om fijne lijntjes en rimpels te verminderen met een anti-verouderingsactiviteit. In combinatie met collageen, hyaluronzuur, ceramiden en macadamia-olie zorgt het voor een diepe hydratatie, revitalisatie, comfort en zachtheid van de huid.
  volume: 5 ml x 5 ampullen

  Actieve ingrediÃ"nten:
  TENS'UP⢠complex - is een baanbrekende werkstof met onmiddellijke en langdurige liftende effecten, zoals ook in-vivo is aangetoond. Het combineert een oppervlakkig huidspannend effect met een anti-verouderingsactiviteit, die wordt bevestigd door een toename van de collageensynthese en een anti-rimpeleffect.
  Hyaluronzuur is een mucopolysaccharide die collageen- en elastinevezels in de lederhuid aan elkaar bindt, 1000 tot 4000 maal zijn eigen gewicht aan water kan binden en om die reden wordt gebruikt als een van de meest waardevolle vochtinbrengers.
  Collageen - zorgt voor een hoog hydratatieniveau van de huid, verzacht microrimpels, verstevigt en maakt de huid strakker.
  Elastine - verbetert de elasticiteit en soepelheid van de huid, heeft een hydraterende en antiverouderende werking.
  Ceramiden- hebben een hydraterende, beschermende en verstevigende werking.
  Macadamia olie- rijk aan vitaminen: A, B, E en mineralen. Geschikt voor de droge en gevoelige huid, wordt snel opgenomen, verbetert zichtbaar het aanzien van de huid, regenereert en verjongt.
  4 Items

  Specifieke referenties

  Commentaar (0)
  Geen klantenbeoordelingen op het moment.

  APIS AMPUÅKI Concentraat...

  € 18,79