0

APIS AMPUÅKI Concentraat met Tens UpTM complex 5x5ml

€ 18,79
Inclusief belasting
Real Time: 5 Visitor right now
5901810003654
APIS
Aantal

Voor de rijpere huid die een onmiddellijke facelift nodig heeft.
Een intensieve formule met een sterk geconcentreerd, baanbrekend TENS'UP⢠complex voor een perfecte gladstrijking en verstrakking. Zoals ook in vivo is aangetoond, heeft het een onmiddellijke en langdurige werking, waarbij een liftende sub-werking om fijne lijntjes en rimpels te vervagen wordt gecombineerd met een anti-ageing werking. In combinatie met collageen, hyaluronzuur, ceramiden en macadamia-olie zorgt het voor een diepe hydratatie, voeding, comfort en zachtheid van de huid.
Inhoud: 5 ml x 5 ampollus

Actieve ingrediënten:
TENS'UP⢠complex - is een baanbrekend actief bestanddeel met onmiddellijke en langdurige liftende effecten, zoals ook in vivo is aangetoond. Het combineert een oppervlakkig huidverstrakkingseffect met een anti-verouderingswerking die wordt bevestigd door de toename van de collageensynthese en het anti-rimpeleffect.
Hyaluronzuur is een mucopolysaccharide dat collageen- en elastinevezels in de lederhuid met elkaar verbindt, 1.000 tot 4.000 maal meer water kan binden dan zijn gewicht en om die reden wordt gebruikt als een van de meest waardevolle vochtinbrengende middelen.
Collageen - houdt het hydratatieniveau van de huid op peil, vervaagt microrimpeltjes, verstevigt de huid en maakt haar strakker.
Elastine- verhoogt de elasticiteit en soepelheid van de huid, hydrateert en vermindert de tekenen van veroudering.
Ceramiden - hebben hydraterende, beschermende en verstevigende effecten.
Macadamia olie- rijk aan vitaminen: A, B, E en mineralen. Geschikt voor de droge en gevoelige huid, trekt snel in, verbetert zichtbaar het huidbeeld, regenereert en voedt.
18 Items

Specifieke referenties

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

APIS AMPUÅKI Concentraat...

€ 18,79