0
    SYIS REGENERATIE DAND CREAM 500 ml
    SYIS REGENERATIE DAND CREAM 500 ml
    SYIS REGENERATIE DAND CREAM 500 ml
    SYIS REGENERATIE DAND CREAM 500 ml
    SYIS REGENERATIE DAND CREAM 500 ml
    SYIS REGENERATIE DAND CREAM 500 ml
    SYIS REGENERATIE DAND CREAM 500 ml

    SYIS REGENERATIE DAND CREAM 500 ml

    € 12,71
    Inclusief belasting
    Real Time: 5 Visitor right now
    5906717422003

    REGENERERENDE HANDCRÈME 500 ML
    Ontworpen voor droge en schrale handen. De crème biedt langdurige hydratatie en voeding dankzij sheaboter en avocado-olie. De crème is rijk aan natuurlijke haver-, vlas- en tarwe-extracten die een sterk regenererend en gladmakend effect op de huid hebben. Panthenol, allantoïne en vitamine E beschermen de huid tegen externe factoren.

    Actieve ingrediënten:
    Butyrospermum Parkii (Shea) boter
    Sheaboter heeft een krachtig verzorgend, vochtinbrengend en hydraterend effect. Het maakt de huid glad en soepel. De stoffen in kariteboter versnellen de genezing van wonden, irritaties en ontstekingen.

    Avena Sativa Kerntextract
    Avena sativa kernelextract heeft een anti-allergene werking en versterkt de huid. Het heeft een verzachtende en hydraterende werking, bevordert de regeneratie en verzacht irritaties, puistjes, eczeem, acne en zonnebrand. Het ingrediënt heeft een antioxiderende werking en voorkomt daarom rimpels en verlies van stevigheid.

    Triticum Vulgare Zemelenextract
    Tarwe-extract beschermt de huid tegen schadelijke omgevingsfactoren. Het houdt de huid in goede conditie. Creëert de hydrolipidenbarrière van de huid. Levert energie aan de huidcellen in de vorm van glucose. Biofenolen hebben een antioxiderende werking, arabinoxylan gaat het huidverouderingsproces tegen en zorgt voor extra hydratatie en elasticiteit.

    Linum Usitatissimum zaadextract
    Lijnzaadextract heeft sterk hydraterende en anti-irriterende eigenschappen. Het heeft een uitstekend gladmakend en verzachtend effect op de huid.
    Citrullus Lanatus (watermeloen)
    Watermeloenextract ondersteunt en versterkt het afweersysteem van de huid tegen de schadelijke effecten van zonnestralen en vrije radicalen. Het revitaliseert de huid en vermindert de vorming van ontstekingsprocessen. Het vermindert zonnebrand en werkt ondersteunend voor zonnefilters.

    Tocoferylacetaat
    Vitamine E met antioxiderende eigenschappen, remt het huidverouderingsproces en de radicale oxidatie van lipiden in de epidermis en dermis. Herstelt de natuurlijke epidermale barrière en voorkomt effectief irritatie. Het voorkomt ontstekingen, versterkt de bloedvatwanden en verbetert de bloedtoevoer naar de huid.

    Persea Gratissima (Avocado) Olie
    Avocado-olie heeft 7 vitaminen
    :A,B,D,E,H,K,PP, een zeer hoge hoeveelheid onverzadigde vetzuren, aminozuren en eiwitten. Het bevat ook verzachtend chlorofyl en squaleen dat ontstekingsremmende en schimmelwerende eigenschappen heeft. Het is zeer vochtinbrengend en watervasthoudend, revitaliserend en anti-allergeen.

    Gehydroliseerde haver
    Gehydrolyseerde haverproteïnen helpen water vast te houden in de opperhuid om de huid gehydrateerd en glad te houden. Het bètaglucaan dat erin zit, stimuleert weefselvernieuwing en verhoogt de collageenproductie.

    Allantoïne
    Allantoïne - een derivaat van ureum met sterk hydraterende, verzachtende en ontstekingsremmende eigenschappen. Verzacht en egaliseert de opperhuid, beschermt tegen schadelijke externe factoren en versnelt de wondgenezing.

    Panthenol
    Panthenol, provitamine B5. Vitamine B komt voor in elke levende cel van de huid en het haar. Het heeft ontstekingsremmende en antibacteriële effecten en versnelt de regeneratie van de huid. Het zorgt ervoor dat de huid glad aanvoelt. Het is een helend, verzachtend en hydraterend ingrediënt. Het dringt gemakkelijk door in de huid, vermindert epidermaal waterverlies en hydrateert de huid effectief, waardoor deze zacht en soepel wordt. Helpt bij wondgenezing, kleine huidverwondingen en de behandeling van littekens.
    Verpakking: 500 ml
    SYIS
    128 Items

    Specifieke referenties

    ean13
    5906717422003
    Commentaar (0)
    Geen klantenbeoordelingen op het moment.

    SYIS REGENERATIE DAND CREAM...

    € 12,71