0

SYIS SUGAR DÅON'S PEEL 200 ml

€ 6,91
Inclusief belasting
Real Time: 5 Visitor right now
5906717417269
SYIS
Aantal

SUGAR PURE TOT DONES 200 ml
Ontworpen voor het verwijderen en intensief scrubben van eelt op de handen. Dankzij het gehalte aan panthenol en vlas-extract wordt de huid geregenereerd, gehydrateerd en gladgestreken. Haverextract heeft een anti-allergische en antioxiderende werking en tarwe-extract creëert een hydrolipidenbarrière en beschermt de huid tegen schadelijke omgevingsfactoren.
Panthenol
Panthenol of provitamine B5 heeft een ontstekingsremmende en antibacteriële werking en versnelt de regeneratie van de huid. Het is een ingrediënt met helende, irritatie-verminderende en vochtinbrengende effecten.

Linum Usitatissimum Zaad Extract
Lijnzaadextract heeft sterke hydraterende en irritatie-verminderende eigenschappen. Lijnzaadextract heeft een uitstekend gladmakend en verzachtend effect op de huid.

Avena Sativa kernel extract
Haverextract heeft een anti-allergene werking, verstevigt de huid. Het heeft een verzachtende en vochtinbrengende werking, bevordert de regeneratie en verzacht irritaties, roodheid, eczeem, acne en zonnebrand. Het ingrediënt heeft een antioxiderende werking en voorkomt daardoor rimpels en verlies van stevigheid.

Triticum Vulgare Zemelen Extract
Tarwe-extract beschermt de huid tegen schadelijke omgevingsfactoren. Het houdt de huid in een goede conditie. Creëert de hydrolipidenbarrière van de huid. Levert energie aan de huidcellen in de vorm van glucose. Biofenolen hebben een antioxiderende werking en arabinoxylan gaat het verouderingsproces van de huid tegen door haar te hydrateren en haar elastischer te maken.

Gehydrolyseerde haver
Gehydrolyseerd haverproteïne helpt water in de opperhuid vast te houden om de huid gehydrateerd en glad te houden. Het bèta-glucaan dat ze bevatten, stimuleert de weefselvernieuwing en verhoogt de collageenproductie.
Inhoud: 200 ml
SYIS
80 Items

Specifieke referenties

SYIS SUGAR DÅON'S PEEL 200 ml

€ 6,91