0

  APIS Api-Podo Voetreinigende Scrub 700g

  € 13,54
  Inclusief belasting
  Real Time: 5 Visitor right now
  5901810004538
  APIS
  We deliver our products to European Union countries. To get 0% VAT for intra-community transaction provide us your valid EU VAT number
  Aantal

  APIS Api-Podo reinigende voetenscrub 700g
  Voor alle soorten voethuid
  Uitstekend peelingpreparaat met verzachtende hennepolie, arnica-extract, Dode Zeezout en vulkanische lava. Verwijdert grondig de dode huidcellen om de voeten voor te bereiden op het aanbrengen van verdere preparaten.
  Actieve ingrediënten:
  Hennepolie- is een uitstekend smeermiddel, verzacht ontstekingen en heeft antibacteriële eigenschappen.
  Urea - hydrateert diepgaand en voorkomt overmatig vochtverlies. Het is uitstekend in het verzachten van eeltige huid.
  Dode Zeezout heeft uitzonderlijke huidverzorgende, helende en therapeutische eigenschappen. Het heeft een hoog gehalte aan magnesium, kalium, calcium, broom, ijzer en 40 mineralen en sporenelementen die essentieel zijn voor het goed functioneren van het lichaam. Het verzacht en verstevigt de huid, verlicht symptomen van allergieën, dermatitis, irritaties, eczeem, acne en roos. Het versnelt de stofwisseling, stimuleert de celregeneratie.
  Vulkanische lava - bevat gesmolten oxiden van silicium, ijzer, natrium, kalium, calcium. Lava verwijdert effectief dode huidcellen door zijn mechanische werking en heeft een onmiddellijk gladmakend effect op de huid.
  29 Items

  Specifieke referenties

  Commentaar (0)
  Geen klantenbeoordelingen op het moment.

  APIS Api-Podo...

  € 13,54