0

FARMONA HANDS&NAILS ARTIST Vitamine balsem-masker voor handen, nagels en nagelriemen 280 ml

€ 8,85
Inclusief belasting
Real Time: 5 Visitor right now
5900117006993
FARMONA
Aantal

FARMONA HANDS&NAILS ARTIST vitaminelotion-masker voor handen, nagels en nagelriemen 280ml
Een innovatieve lijn op basis van vitaminen, enzymen en fruitzuren die een goede verzorging combineert met de perfecte look voor uw handen, nagels en omliggende huid. De formules zijn ontwikkeld om perfect aan te sluiten bij de handstylingbehandelingen, zonder de duurzaamheid ervan aan te tasten â een traditionele manicure, hybride, gel of titanium manicure. HANDS & NAILS ARTIST vitaminebalsem - om van uw handen een waar kunstwerk te maken.
DOEL: professionele manicure, droge nagelriemen rond de nagels, broze nagels, nagelplaat beschadigd door nagelstyling behandelingen, handhuid blootgesteld aan externe factoren, droog en ruw.
RESULTATEN: verzachten en hydrateren van de zeer beschadigde en droge huid rondom de nagels verstevigen de nagelplaat, revitaliseren de huid, herstellen de natuurlijke beschermende barrière van de nagelriem egaliseren de kleur van de nagels, egaliseren de huid van de hand en de nagelriem rondom de nagels verlichten irritaties en verbeteren de werking van de nagelriembarrière
11 Items

Specifieke referenties

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

FARMONA HANDS&NAILS ARTIST...

€ 8,85