0

FARMONA PODOLOGIC FITNESS Antibacteriële voetcrème met zilverionen 500 ml

€ 15,48
Inclusief belasting
Real Time: 5 Visitor right now
5900117001226
FARMONA
Aantal

FARMONA PODOLOGIC FITNESS Antibacteriële voetcrème met zilverionen 500ml
PODOLOGIC FITNESS is een speciale lijn voor de verzorging van voeten die gevoelig zijn voor overmatig zweten en voor antibacteriële preventie. De producten in deze lijn bevatten zilverionen in hun samenstelling, die uitstekende ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen hebben.
Doel: Voor de verzorging van actieve voeten, na een podotherapeutische of pedicurebehandeling, antibacteriële profylaxe. Oplossing: Zilverionen vormen onoplosbare complexen met epidermale eiwitten om een beschermende film te vormen die het binnendringen van micro-organismen in het weefsel verhindert. Biedt een effectieve antibacteriële bescherming voor uw voeten. AÅun heeft een antiseptische en deodoriserende werking en remt de groei van geurveroorzakende bacteriën. Dankzij het salvia gehalte heeft de crème een langdurig verfrissend effect en maakt uw voeten zacht en glad. Het is de perfecte afwerking van een podotherapie- of pedicurebehandeling.
EFFECTEN: antiseptische werking en antibacteriële bescherming elimineren onaangename geur vermindert overmatige transpiratie en verfrist uw voeten
12 Items

Specifieke referenties

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

FARMONA PODOLOGIC FITNESS...

€ 15,48