0

  SET WEERSTANDSBANDEN VOOR CROSSFIT FITNESSOEFENINGEN

  € 13,54
  Inclusief belasting
  Real Time: 5 Visitor right now
  5906717440885
  ACTIVESHOP
  We deliver our products to European Union countries. To get 0% VAT for intra-community transaction provide us your valid EU VAT number
  Aantal

  Een set trainingsbanden van duurzaam rubber voor jarenlang probleemloos en veilig gebruik. Met de set kunt u de spieren van uw lichaam versterken en hun kracht, mobiliteit en flexibiliteit verbeteren. Er zijn 5 weerstandsniveaus om aan uw persoonlijke voorkeuren te voldoen. Ze zijn praktisch en comfortabel in gebruik.
  Tijdens de oefeningen worden alle delen van de spieren aangesproken. Trainen met elastische banden kan met succes oefeningen met halters vervangen.
  Er is een enorm scala aan mogelijkheden om de banden te gebruiken tijdens een zelfstandige training of als onderdeel van een kracht-, fitness- of crossfit-training.
  Tijdens de training betrekken ze het hele lichaam bij een workout, wat de vetverbranding en stofwisseling versnelt en, door de opgelegde belasting, de spieren versterkt.
  De individuele elastieken zijn gemaakt van zeer veerkrachtig materiaal, waardoor u effectief kunt trainen.
  HOGE SPRÄÅ"YSTOÅ "Å de individuele elastieken zijn gemaakt van zeer elastisch materiaal, waardoor u efficiÃ"nt kunt trainen.
  VASTE BEVESTIGING â de set bevat zowel handgrepen als klittenbandsluitingen en een speciale beugel voor montage onder deuren.
  METAL FITTINGS â de rubbers en bevestigingsbeugels hebben metalen haken, die een snelle, stabiele en veilige verbinding garanderen.
  DE SET BESTAAT UIT:
  5 x weerstandsbanden
  2 x handgrepen
  2 x beengrepen (klittenbandverstelling)
  Deurgreep
  Zakje
  Individuele elastiekjes:
  Å"geel â 4,5kg Groen â 6,8kg Rood â 9,1kg Blauw â 11,3kg Zwart â 13,6kg
  ACTIVESHOP
  44 Items

  Specifieke referenties

  Commentaar (0)
  Geen klantenbeoordelingen op het moment.

  SET WEERSTANDSBANDEN VOOR...

  € 13,54