0

FARMONA PODOLOGISCHE FITNESS Voetpeeling met zilverionen 690 g

€ 14,37
Inclusief belasting
Real Time: 5 Visitor right now
5900117001370
FARMONA
Aantal

FARMONA PODOLOGISCHE FITNESS Voetpeeling met zilverionen 690g
PODOLOGIC FITNESS is een gespecialiseerde lijn voor de verzorging van voeten die gevoelig zijn voor overmatig zweten en voor antibacteriële preventie. De producten in deze lijn bevatten zilverionen die uitstekende ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen hebben. Bedoeld gebruik: Voor de verzorging van actieve voeten met neiging tot overmatige keratose en verharding van de epidermis, vóór een podotherapeutische of pedicurebehandeling, antibacteriële profylaxe.
Actie: Verwijdert onmiddellijk eelt van de huid. Polijst de pinnen, egaliseert eelt en maakt de huid glad. Stimuleert de microcirculatie van de voethuid, waardoor de verzorgende werkstoffen beter worden opgenomen in de diepere lagen van de opperhuid. Versnelt het natuurlijke regeneratieproces van de huid. Een perfecte opmaat voor een podotherapie- of pedicurebehandeling. Laat de voeten zacht, zijdezacht en aangenaam aanvoelen.
EFFECTEN: Verminderen van eeltvorming, gladder maken en versnellen van de natuurlijke regeneratieprocessen, stimuleren van de microcirculatie, verbeteren van de absorptie van actieve ingrediënten, verminderen van voetengeur.
21 Items

Specifieke referenties

FARMONA PODOLOGISCHE...

€ 14,37