0

FARMONA PODOLOGIC FITNESS Antibacteriële voetcrème met zilverionen 500 ml

€ 15,48
Inclusief belasting
Real Time: 5 Visitor right now
5900117001226
FARMONA
Aantal

FARMONA PODOLOGIC FITNESS Antibacteriële voetcrème met zilver ionen 500ml
PODOLOGIC FITNESS is een gespecialiseerde lijn voor de verzorging van voeten die gevoelig zijn voor overmatig zweten en voor antibacteriële preventie. De producten in deze lijn bevatten zilverionen die uitstekende ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen hebben.
Bedoeld gebruik: Voor de verzorging van actieve voeten, na een podotherapeutische of pedicurebehandeling, antibacteriële profylaxe. Oplossing: Zilverionen vormen onoplosbare complexen met huidproteïnen en vormen een beschermende film die het binnendringen van micro-organismen in het weefsel verhindert. Biedt uw voeten een doeltreffende antibacteriële bescherming. AÅun heeft een antiseptische en deodoriserende werking en remt de groei van geurveroorzakende bacteriën. Het heeft een langdurig verfrissend effect en maakt uw voeten zacht en glad dankzij het salvia-extract. Gebruik aan het einde van een podotherapie- of pedicurebehandeling.
EFFECTEN: antiseptische werking en antibacteriële bescherming verwijdert geurtjes vermindert overmatige transpiratie klier activiteit verfrist de voeten.
12 Items

Specifieke referenties

FARMONA PODOLOGIC FITNESS...

€ 15,48