0

  KESSNER ULTRA & INFRA DIGITALE HAARVERZORGINGSMACHINE

  € 82,92
  Inclusief belasting
  Real Time: 5 Visitor right now
  5906717406096
  KESSNER
  We deliver our products to European Union countries. To get 0% VAT for intra-community transaction provide us your valid EU VAT number
  Aantal

  ULTRA & INFRA DIGITAL Ultrasone haarhersteller voor infrarood haarherstel en keratinebehandelingen.

  Een modern en technologisch geavanceerd ultralicht strijkijzer met een infrarood lichtbundel voor het inbrengen van cosmetica in diepe delen van het haar. Het kan worden gebruikt voor het uitvoeren van haarherstellende behandelingen en wordt in het bijzonder aanbevolen voor producten die keratine bevatten. Kan worden gebruikt tijdens het kleuringsproces om de kleurechtheid te intensiveren en te verbeteren. De pad genereert geen warmte en maakt het haar dus niet steil.
  Gebruiksaanwijzing:
  Haarkleurings-, conditionerings- en verzorgingsbehandelingen zijn niet altijd 100% effectief. Meestal worden de verzorgende ingrediënten en pigmenten niet volledig door het haar opgenomen, omdat de haarschubben een beschermende barrière vormen waardoor de waardevolle stoffen in het cosmetische product niet diep in het haar kunnen doordringen. Aan de andere kant, als de haarschubben na de behandeling niet goed gesloten zijn, is er een snel proces van uitdrijving van pigmenten of voedingsstoffen. Hierdoor verliest het haar zijn zijdeachtige glans en gladde textuur. Dankzij ons product wordt de opname van deze ingrediënten met 40-60% verhoogd. Dit komt doordat ultradisperse licht de vloeibare structuur van het product opsplitst in microdeeltjes die door hun grootte gemakkelijker, dieper en in grotere hoeveelheden in het haar dringen. Het innovatieve ULTRA & INFRA DIGITAL strijkijzer wordt niet warm en werkt op kamertemperatuur, omdat hoge temperaturen schadelijk zijn en een negatieve invloed hebben op de conditie van het haar. Bij blootstelling aan hitte zet de haarschubbenlaag uit, waardoor het haar water verliest en proteïnen worden afgebroken.
  Dankzij de innovatieve technologie van ULTRA & INFRA DIGITAL kunnen professionals hun diensten nog efficiënter uitvoeren. De effecten van salonbehandelingen en haarregeneratie krijgen een nieuwe dimensie en kwaliteit die voorheen niet mogelijk was.
  Tips voor het gebruik van het apparaat:
  - Was uw haar met een geschikte shampoo. Spoel het haar vervolgens grondig uit met lauw water. (Regenererende shampoos hebben de voorkeur)
  - Föhn het haar met een föhn op middelhoge stand tot het haar voor 80% droog is.
  - Verdeel uw haar in verschillende batches
  - In het geval van een conditionerende of verzorgende behandeling, breng een crème aan op het haar, bijv. een mengsel van een herstructureringsolielotion, een negatief ion geladen lotion of een ander type leave-in product/masker en masseer grondig op het haar.
  In het geval van een kleuring, breng het kleuringmengsel aan op het haar en masseer het grondig in.
  - Gebruik nu de Iron Repair Sauna tool, klem de individuele secties van het haar ongeveer 3-5 keer elk op dezelfde manier als u een stijltang zou gebruiken, totdat de conditionerende ingrediënten in de crème volledig zijn opgenomen.

  TECHNOLOGIE:
  Infrarood - wat is ver-infraroodstraling?
  Op medisch gebied wordt ver-infraroodstraling bijvoorbeeld gebruikt voor wondgenezing, de effecten zijn uitstekend en de behandeling is pijnloos. In het geval van dit apparaat wordt infraroodstraling gebruikt om beschadigd haarweefsel te regenereren en de bloedcirculatie in de hoofdhuid bij de haarwortels te stimuleren, waardoor deze beter gevoed en gezond worden.
  Door de werking van het ambipolaire licht van 68.000 Hz en 680 nm worden nieuwe bindingen gevormd in de aminozuren, wordt de elasticiteit van de haarvezels hersteld en wordt de haarschubbenlaag gesloten. Het haar wordt zichtbaar gezonder en krijgt zijn glans terug.
  ULTRADULTS - hoe werkt ultrageluid?
  Watermoleculen bestaan in 3 toestanden: vast (onder 0â), vloeibaar (bij normale temperatuur) en gas (boven 100âC).
  In het geval van ons apparaat brengen de golftrillingen het water rechtstreeks in de gasvormige toestand, waarbij de structuur van de moleculen verandert zonder de temperatuur te verhogen. Dit gebeurt bij kamertemperatuur, het IRON REPAIR-ijzer zelf wordt niet warm omdat de ijzeren platen geen typische verwarmingselementen hebben. Met behulp van dynamische magnetische trillingen met een frequentie van 36.000 trillingen per seconde dringen ultra-microdeeltjes water, proteïnen en voedingsstoffen diep in de haarcortex door. Ultradiffusie "duwt" de voedingsstoffen in de cosmetica in de diepe delen van het haar.
  Synergie van infraroodstraling en ultradiffusiemiddelen
  Door het gebruik van infrarood licht worden de ingrediënten en het pigment effectief in het haar opgenomen, terwijl het infrarood licht beschadigd haarweefsel direct regenereert. Dit gebeurt zonder het haar te verhitten, waardoor zwelling en uitzetting van de haarfollikel wordt voorkomen. Dit alles herbouwt de haarcortex (schubbenlaag), voorkomt gespleten haarpunten en haarbreuk. De elasticiteit van het haar wordt versterkt en de werking van de voedingsfactoren en pigmenten wordt versneld en verbeterd.
  CE TECHNISCHE GEGEVENS:
  - Infraroodschaal: 6800 hz (680nm)
  - Ultradisk frequentie: 36.000 trillingen/seconde
  - Spanning: 110 â 240V
  - Frequentie: 50 â 60 Hz
  - Vermogen: 20W
  - Spanning: 35VDC
  - Afmetingen platen: 25 x 90 mm
  Let op: als u de platen langer dan 10 seconden laat staan, schakelt de ultradźwiki automatisch uit en start opnieuw op na het openen van de platen.
  KESSNER
  1231 Items

  Specifieke referenties

  Commentaar (0)
  Geen klantenbeoordelingen op het moment.

  KESSNER ULTRA & INFRA...

  € 82,92